Perihan Savaş'ı yıkan ölüm! ''Bana Yılmaz'ın emanetiydin''

Perihan Savaş'ın 1987 yılında evlendiği, henüz 39 yaşındayken kaybettiği eşi Yılmaz Zafer'in kardeşi Yalçın Zafer'in vefat ettiğini duyurdu. Perihan Savaş acı haberi sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla açıkladı.

İlk evliliğini 1979–1982 yılları arasında ünlü türkücü İbrahim Tatlıses ile yapan ve bu evliliğinden Zübeyde Melek Akkaş adında bir kız çocuğu bulunan 65 yaşındaki oyuncu Perihan Savaş, 1987 yılında meslektaşı Yılmaz Zafer ile nikah masasına oturmuştu. Çiftin bu evlilikten Savaş Zafer adında bir çocukları olmuştu. Yılmaz Zafer 1995 yılında henüz 39 yaşındayken hayata veda etmişti. Perihan Savaş aldığı acı haberle yıkıldı.

Perihan Savaş'ı yıkan ölüm! ''Bana Yılmaz'ın emanetiydin''

YILMAZ ZAFER'İN KARDEŞİ YALÇIN ZAFER VEFAT ETTİ


Perihan Savaş'ın 28 yıl önce hayata veda eden eşi Yılmaz Zafer'in kardeşi Yalçın Zafer hayatını kaybetti. Büyük bir üzüntü yaşayan Perihan Savaş, acı haberi Instagram sayfasından duyurdu.


''BANA YILMAZ'IN EMANETİYDİN...''

Yalçın Zafer ile çekilen bir fotoğraf karesini paylaşan Perihan Savaş, altına şu notu düştü: ''Ah be Yalçın olmadı olmadı sen bana Yılmaz’ın emanetiydin içim yanıyor neydi acelen ağabeyini çok mu özledin kavuştunuz işte senide kalbime sakladım huzurla uyuyun🙏🙏😢😢”Yalçın Zafer''

perihan savaş

Perihan Savaş'a aralarında Aslı Hünel, Zara, Gonca Vuslateri, Müfit Kayacan gibi ünlü isimlerin de bulunduğu çok sayıda takipçisinden baş sağlığı mesajları yağdı.

Perihan Savaş'ı yıkan ölüm! ''Bana Yılmaz'ın emanetiydin'' ile ilgili etiketler Perihan Savaş
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.