Pepe dün gece rekor kırdı!

UEFA Avrupa Ligi play-off turu rövanş karşılaşmasında, evinde Partizan'ı 3-0'lık skorla mağlup eden Beşiktaş'ın 2 golüne imza atan ve geceye damga vuran Pepe, kariyer rekorunu da egale etti. Real Madrid ve Porto'da bir sezonda en fazla 4 gol atan yıldız futbolcu, henüz Eylül ayına gelmeden bu sayıya ulaştı.

Beşiktaş’ın Portekizli yıldız oyuncusu Pepe, Partizan karşılaşmasının 37. dakikasında Quaresma’nın serbest vuruşta yaptığı ortada iyi yükselerek topu filelere gönderdi ve Beşiktaş’ı 1-0 öne geçirdi. Bu gol, Pepe’nin bu sezon Beşiktaş forması altında attığı 3. goldü.

Yıldız oyuncu, 66’da yine Q7’nin ortasına enfes yükseldi, farkı 3’e çıkardı. İlk hafta Akhisarspor ile oynanan karşılaşmada yaptığı kafa vuruşuyla takımın bu sezon ligdeki ilk golüne imza atan Pepe, hafta sonunda Antalyaspor karşısında da fileleri yine kafayla havalandırmıştı.

Pepe, Partizan karşısında attığı golle, bu sezon üst üste 3 iç saha maçında da gol atmayı başardı. Portekizli oyuncu bu gollerin tamamını kafayla attı.

5 YIL SONRA

Pepe, 2006-2007 sezonunda Porto forması giydiği dönemde 4, 2013-2014’te Real Madrid’de ise sezonu 4 golle tamamlamış, kariyerinin en skorer dönemlerinden birini yaşamıştı. Yıldız futbolcu, Beşiktaş formasıyla henüz sezonun başında 4 gole ulaştı, kendi rekorunu daha eylül ayında egale etti.

Pepe dün gece rekor kırdı! ile ilgili etiketler Beşiktaş gol Rekor Partizan pepe
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.