Pentagram, Küçükçiftlik Park'ta sevenleriyle buluşmaya hazırlanıyor

34 yıllık serüveniyle Türkiye’nin en köklü gruplarından, heavy metal müziğin yaşayan efsanesi Pentagram, 15 Ocak Cumartesi akşamı KüçükÇiftlik Park sahnesinde sevenleriyle bir araya gelecek. Pentagram bu konseriyle 2022'nin ilk konserini verecek.

Heavy metal müziğin devi Pentagram, yılın ilk konserinde son dönemde çıkardığı Sur ve Bu Düzen Yıkılsın gibi teklilerin yanı sıra albümlerindeki en sevilen şarkılarını da söyleyecek.

pentagram

Pentagram’dan önce ise sahnede, melodik ve sert müziğini kemanla harmanlayan özgün tarzıyla Türk senfonik metal grubu Knight Errant yer alacak.

Pentagram, sahneye Cenk Ünnü, Gökalp Ergen, Hakan Utangaç, Metin Türkcan, Murat İlkan, Ogün Sanlısoy ve Tarkan Gözübüyük ile çıkacak.

 

Pentagram, Küçükçiftlik Park'ta sevenleriyle buluşmaya hazırlanıyor ile ilgili etiketler Konser pentagram küçükçiftlik park Cenk Ünnü Gökalp Ergen Hakan Utangaç Metin Türkcan Murat İlkan Ogün Sanlısoy Tarkan gözübüyük
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.