Pentagon'dan açıklama: İran'a karşı İsrail'i destekleriz

İran İsrail gerilimi her geçen gün artarken ABD'den de İran'a karşı İsrail tarafı için açıklama geldi.

CNN Türk Washington Temsilcisi Yunus Paksoy'un aktardığı bilgiye göre Pentagon'dan İran İsrail gerilimi için açıklama geldi. Pentagon temsilcisinin Paksoy'un sorduğu 'ABD ve İsrail'in İran'ı vurma ihtimali var mı?' sorusuna verdiği yanıt şöyle:

"ABD ve İsrail'in İran'ı vurma ihtimali var mı sorusuna cevap vermekten kaçındılar. Demek ki bütün ihtimaller masada. Güçlerimiz tehdit altında olursa, gerekli her türlü koruma tedbirlerimizi alacağız. Ancak ne zaman saldırı olabileceğine dair konuşmacağız. İran'a karşı İsrail'i destekleriz."

Paksoy basın toplantısında temsilcinin açıklamaları ile ilgili olarak şunları aktardı: "2 tane hedefleri var bölgede, kendi güçlerini ve İsrail'in kendini koruma hakkını korumak. Ne evet, ne de hayır diyorlar. İran'ın cevabını görmek istiyorlar."

 

Pentagon'dan açıklama: İran'a karşı İsrail'i destekleriz ile ilgili etiketler Pentagon İsrail ABD İran
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.