Pentagon UFO görüntülerini doğrulamıştı! Uzmanı açıkladı: İçinde insan olamaz

UFO uzmanı Prof. Dr. Madhu Thangavelu, Pentagon tarafından doğrulanan UFO görüntülerine ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Thangavelu, bu cisimlerin içinde mevcut hızları nedeniyle insan olamayacağını, insanlar tarafından kontrol ediliyorlarsa bile bunun uzaktan yapılabileceğini ifade etti.

Geçtiğimiz aylarda Pentagon tarafından doğrulanan UFO görüntüleri tartışılmaya devam ediyor. Amerika Birleşik Devletleri’nde (ABD) bulunan Güney Kaliforniya Üniversitesi'nde öğretim üyesi ve UFO uzmanı Prof. Dr. Madhu Thangavelu, konuya ilişkin oldukça dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Thangavelu, Pentagon tarafından doğrulanan görüntüler hakkında yorum yaparken bu cisimlerin içinde fizik kanunları sebebiyle bir insanın bulunamayacağını, dolayısıyla da bir insan tarafından kontrol ediliyorlarsa bile bunun mutlaka uzaktan gerçekleştiğini belirtti.

"İÇİNDE İNSAN OLSAYDI HIZ SEBEBİYLE EZİLİRDİ"

Thangavelu, bu denli hızlı hareket eden cisimlerin günümüzdeki fizik ve mühendislik bilgisiyle açıklanamadığını ve bu sebeple de ileri bir teknoloji ile üretilmiş olabileceklerini belirtti.

Bu hızı açıklayacak bir bilgi birikimine sahip olmadığımız için bu hızda hareket ederken nasıl güvende olacağımızı da henüz bilmiyoruz. Bu sebeple de Thangavelu, bu araçların içinde bir insanın olamayacağını, olsa bile hız yüzünden ezileceğini belirtiyor. Dolayısıyla bu cisimler, insan tarafından kontrol ediliyorlarsa bunun mutlaka uzaktan gerçekleştiğini belirtiyor.

Profesör, UFO’ların içinde bulunan her ne olursa olsun ABD’nin sahip olduğu sınırlı bilgi birikiminin, bunlara bir anlam getirmede yeterli olamadığını belirtiyor. Bunun dışında Thangavelu, araçların ülkeyi gözetleme amacıyla kullanıldığı iddialarına katılmıyor. Profesörün sözlerine göre eğer öyle bir şey olsaydı gözlemler sonucunda toplanan bilgiler, politik ve siyasi alanda kendilerini bir şekilde gösterirdi.

Pentagon’un 25 Haziran tarihinde UFO raporunu sunması bekleniyor. Bunun yanına NASA'nın çalışmalarını ekleyen profesör, bu araştırmalar ilerledikçe daha fazla kanıt göreceğimizi söylüyor.

NE OLMUŞTU?

ABD Donanması, FLIR1 adını verdiği bir video kaydetmişti. 2015 yılında kaydedilen görüntülerde bir cismin gökyüzünde hareket ettiği görülüyor.

Atlantik Okyanusu'nun 35 bin feet yukarısında üçgen şeklinde bir obje, Pentagon tarafından tanımlanamayan uçan nesne olarak nitelendirildi.

Görüntüleri paylaşan belgeselci Jeremy Corbell, "Bu ya dünyadan ya da değil, henüz bilmiyoruz. Bu, öğrenmeye devam edeceğimiz daha büyük bir şeyin parçası" dedi.

OBAMA'DAN UFO AÇIKLAMASI

James Corden'ın The Late Late Show programına katılan eski ABD Başkanı Barack Obama da UFO ile ilgili sorular üzerine konuştu. Obama, videoda gözüken nesnelerin ne olduklarını çözemediklerini vurgulayarak, "Tam olarak nasıl hareket ettiklerini ve yönlerini bilmiyoruz. Kolay açıklanabilir bir rotaları da yok. Tahminimce insanlar halen bu işin araştırılmasına oldukça önem veriyor ama bugün size söyleyebilecek başka bir şeyim yok" dedi.

 

Pentagon UFO görüntülerini doğrulamıştı! Uzmanı açıkladı: İçinde insan olamaz ile ilgili etiketler ABD Pentagon UFO
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.