Pentagon, PKK/YPG'nin yalanını ortaya çıkarttı!

ABD'nin düzenlediği operasyonda ölü ele geçirilen Bağdadi'nin iç çamaşırının YPG tarafından ele geçirildiği, bu iç çamaşır üzerinde yapılan DNA testleri sonucu takibe alınan kişinin Bağdadi olduğu iddia edilmişti. Pentagon'dan operasyonun detaylarına ilişkin yapılan açıklamada, bu iddiaları yalanlayan detaylar bulunuyor.

Terör örgütü PKK'nın Suriye kolu olan YPG'li teröristler, DEAŞ lideri Ebubekir el Bağdadi'nin öldürülme sürecine ilişkin yeni iddialar ortaya atmış, Kürt bir casus tarafından takibe alınan Bağdadi'nin iç çamaşırını ele geçirdiği açıklanmıştı.

Terör örgütü, Bağdadi'ye yönelik operasyonun ardından bölgede bulunan iç çamaşırı üzerinde yapılan DNA testleri ile, cesedin DEAŞ elebaşına ait olduğunun kanıtlandığı iddia edilmişti. 

Tüm bu yaşananların yalan olduğu Pentagon'dan yapılan açıklama doğrultusunda ortaya çıktı.

Pentagon, Bağdadi'nin cesedinin tespiti için Bucca kampından alınan örneklerin kullandığını açıkladı. Söz konusu olayda YPG/PKK'nın rol çalmaya çalıştığı, iç çamaşırı konusunda herhangi bir gelişme olmadığı ve Bağdadi'nin cesedinin tespiti konusunda ABD'ye destek olmadığı gün yüzüne çıkmış oldu. 


Pentagon, PKK/YPG'nin yalanını ortaya çıkarttı!

 

Pentagon, PKK/YPG'nin yalanını ortaya çıkarttı! ile ilgili etiketler PKK YPG ABD Pentagon Bağdadi
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.