Eşini bıçaklayarak öldürdü ardından pencereden atlayarak intihar etti

8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde kan donduran bir olay yaşandı. Pendik'te tartışma yaşadığı eşini bıçaklayarak öldüren Murat Yaşar, 5. kattaki evlerinin penceresinden atlayarak intihar etti.

Olay saat 10.00 sıralarında Güzelyalı Mahallesi Karapınar Caddesi üzerindeki 6 katlı binada meydana geldi. İddiaya göre, binanın 5. katında oturan ve 2 yıldır evli olan Murat Yaşar (35),  eşi Tülay Erşahin Yaşar'la (30) henüz bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı.

EŞİNİ ÖLDÜRÜP İNTİHAR ETTİ

Tartışmanın büyümesi üzerine Murat Yaşar bıçakla eşini bıçakla öldürdükten sonra evin penceresinden atladı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri evde bıçaklanmış vaziyette yatan Tülay Erşahin Yaşar ile pencereden atlayan Murat Yaşar'ın hayatını kaybettiğini belirledi.

VÜCUDUNDA BIÇAK KESİKLERİ GÖRÜLDÜ

Polis ekipleri dairede ve bina çevresinde önlem alarak inceleme yaptı. Yapılan incelemelerde Murat Yaşar’ın da vücudunda bıçak kesiklerinin olduğu tespit edildi. Çiftin cansız bedenleri olay yerlerindeki incelemelerin ardından otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Öte yandan Tülay Erşahin Yaşar’ın ailesini bir gün önce deprem bölgesi Adıyaman’dan alarak İzmir’e götürdüğü ardından İstanbul'a döndüğü öğrenildi. Polisin olayla ilgili incelemeleri sürüyor. 

(DHA)

Eşini bıçaklayarak öldürdü ardından pencereden atlayarak intihar etti ile ilgili etiketler Pendik Kadın Cinayetleri
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.