Pendik sahil yolunda korkunç kaza: Tır orta refüje çıktı

Pendik sahil yolunda direksiyon hakimiyetini kaybeden tır şoförü, önce bir araca çarptı ardından orta refüje çıktı. Kazada tır şoförü hafif yaralandı.

Kaza, Pendik sahil yolu Tuzla istikametinde saat 17.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, direksiyon hakimiyetini kaybeden 34 RPJ 60 plakalı tır şoförü, önce önünde seyreden İ.U. hakimiyetindeki 34 NZ 2125 plakalı hafif ticari araca çarptı. Ardından orta refüje çıktı. Bir süre sürüklenen tır, ağaçları devirerek durabildi.

YOL BİR SÜRE TRAFİĞE KAPATILDI

Çarptığı araç da çarpmanın etkisiyle orta refüje fırladı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Kazada hafif yaralanan TIR şoförü A.Ö., ambulansla hastaneye kaldırılırken, yol kaza nedeniyle bir süre trafiğe kapatıldı. Tırın bulunduğu yerden çekilmesi üzerine trafik normale dönerken, tırın biçtiği ağaçlar ekiplerce temizlendi.

Kazayı gören Yunus Emre Sapçı isimli bir vatandaş, “Tırın rot başının çıkması sonucunda gerçekleşen bir kaza. Aracın rot başı çıkınca diğer aracı biçiyor. Tır şoförü yaralandı” dedi. Polis, kazaya ilişkin çalışma başlattı.

Pendik sahil yolunda korkunç kaza: Tır orta refüje çıktı ile ilgili etiketler İstanbul Pendik kaza TIR
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.