Pençe-Yıldırım'da bir asker şehit düştü

Pençe-Yıldırım harekatından bir şehit haberi daha geldi. Milli Savunma Bakanlığı, Irak'ın kuzeyinde sürdürülen operasyonlarda Piyade Uzman Çavuş Ahmet Asan'ın şehit düştüğünü açıkladı.

Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Yıldırım harekatında bir askerin  şehit olduğunu açıkladı. Irak'ın kuzeyinde gerçekleştirilen operasyonlar sırasında Piyade Uzman Çavuş Ahmet Asan yaşamını yitirdi.

Pençe-Yıldırım'da bir asker şehit düştü

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Pençe-Yıldırım Harekâtı bölgesinde bir üs bölgemize terör örgütü tarafından yapılan roket saldırısında bir kahraman silah arkadaşımız şehit olmuştur. Pençe-Yıldırım Harekatı bölgesinde bir üs bölgemize terör örgütü tarafından yapılan roket saldırısında bir kahraman silah arkadaşımız şehit olmuştur. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz." denildi.

Pençe-Yıldırım'da bir asker şehit düştü - Resim : 2

 KÜTAHYA'YA ŞEHİT ATEŞİ DÜŞTÜ

Kuzey Irak'ta sürdürülen Pençe-Yıldırım Harekatı’nda ağır yaralanan 23 yaşındaki Kütahyalı Piyade Uzman Çavuş Ahmet Asan, tedavi gördüğü hastanede şehit düştü.

Şehidin Emet ilçesindeki baba evine acı haber ulaştırıldı. Sokağa ve evinin balkonuna Türk bayrağı asıldı. Akrabaları ve sevenleri acılı aileyi yalnız bırakmadı. Polis ve sağlık ekipleri şehidin evi önünde güvenlik ve tedbir amaçlı hazır bulundu.

Pençe-Yıldırım'da bir asker şehit düştü - Resim : 3

Kütahya Valisi Ali Çelik, yaptığı açıklamada, "Irak’ın kuzeyinde yürütülen Pençe-Yıldırım Harekatı’nda yaralanan ve Hakkari’de tedavi gören kahraman hemşehrimiz Uzman Çavuş Ahmet Asan şehit düştü. Başımız sağ olsun. Şehadete eren kahraman evladımıza Allah’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına sabırlar diliyorum." dedi. Şehit Ahmet Asan'ın yarın öğle vakti Emet ilçesinde düzenlenecek törenle toprağa verileceği bildirildi.

Pençe-Yıldırım'da bir asker şehit düştü ile ilgili etiketler Şehit Milli Savunma Bakanlığı pençe yıldırım ahmet asan
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.