Pençe operasyonları PKK'ya darbe üstüne darbe indiriyor

Türk Silahlı Kuvvetleri, Pençe operasyonları kapsamında terör örgütü PKK’yı darmadağın ediyor. Milli Savunma Bakanlığı, hainlere ait mağaralarda ele geçirilen silah ve mühimmatların görüntülerini yayınladı.

Milli Savunma Bakanlığı, Pençe operasyonları kapsamında terör örgütü PKK’ya ait mağaralarda ele geçirilen silah ve mühimmatların görüntülerini paylaştı.

Milli Savunma Bakanlığı, sosyal medya hesabından Pençe-Şimşek ve Pençe-Yıldırım operasyonlarında PKK’ya ait mağaralarda ele geçirilen silah ve mühimmatların yer aldığı bir video paylaştı. Paylaşımda, “Irak kuzeyinde devam eden Pençe-Şimşek ve Pençe-Yıldırım operasyonları ile arama-tarama faaliyetleri aralıksız sürüyor. Tespit edilen mağara ve sığınaklarda terör örgütü PKK’ya ait çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi” ifadelerine yer verildi.

 

Pençe operasyonları PKK'ya darbe üstüne darbe indiriyor ile ilgili etiketler PKK msb pençe şimşke pençe yıldırım mühimmat

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.