Pençe-Kilit'te bir askerimiz şehit oldu

MSB, Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde teröristler tarafından açılan taciz ateşi sonucu yaralanan Piyade Uzman Çavuş Yiğit'in şehit olduğunu açıkladı.

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) Pençe-Kilit Operasyon bölgesinde bir askerimizin şehadete erdiğini duyurdu.

HALİL İBRAHİM YİĞİT ŞEHİT OLDU

Operasyon bölgesinde PKK/YPG/PYD'li teröristler tarafından açılan taciz ateşi sonucu yaralanarak ivedilikle tedavi altına alınan Piyade Uzman Çavuş Halil İbrahim Yiğit'in şehit olduğunu bildiren MSB şu açıklamayı yayımladı:

"Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde, 27 Kasım 2022 tarihinde, bölücü terör örgütü mensupları tarafından açılan taciz ateşi sonucu yaralanarak hastaneye sevk edilen kahraman silah arkadaşımız P.Uzm.Çvş. Halil İbrahim YİĞİT yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak 28 Kasım 2022 tarihinde şehit olmuştur.

"ASİL MİLLETİMİZE BAŞSAĞLIĞI VE SABIR DİLERİZ"

Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz."

Pençe-Kilit'te bir askerimiz şehit oldu ile ilgili etiketler Son dakika Şehit Pençe Harekatı
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.