‘Pençe-Kilit’te 2 terörist öldürüldü! ‘Mehmetçiklerimizi gururla selamlıyoruz’

Güvenlik güçlerimizin başarıyla icra ettiği Pençe-Kilit Operasyonu kapsamında PKK’lı 2 terörist daha öldürüldü. MSB’nin paylaşımında, “Kar, boran, fırtına dinlemeden teröristlerin inlerine girmeye devam eden Kahraman Mehmetçiklerimizi gururla selamlıyoruz.” denildi.

Zorlu arazi şartlarının yanı sıra soğuk hava ve kar yağışına karşı Pençe-Kilit Operasyonu’nu sürdüren Mehmetçik, bugün 2 teröriste daha sarı torba geçirdi.

2 TERÖRİST DAHA ÖLDÜRÜLDÜ 

Konuya ilişkin Milli Savunma Bakanlığı (MSB) sosyal medya hesabından yapılan bilgilendirmede, “Kahraman Mehmetçik, zorlu hava ve arazi şartlarına rağmen Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde PKK’lı teröristleri etkisiz hâle getirmeye devam ediyor. Dün 2, bugün de 3 teröristin etkisiz hâle getirildiği bölgede son olarak 2 PKK’lı terörist daha etkisiz hâle getirildi.” ifadelerine yer verildi.

"KAHRAMAN MEHMETÇIKLERIMIZI GURURLA SELAMLIYORUZ"

Görevi başındaki kahraman askerlerimize selamların gönderildiği paylaşımın devamında şöyle denildi:

“Böylece aynı bölgede son 2 günde etkisiz hâle getirilen terörist sayısı 7’ye yükseldi. Kar, boran, fırtına dinlemeden teröristlerin inlerine girmeye devam eden Kahraman Mehmetçiklerimizi gururla selamlıyoruz.”

‘Pençe-Kilit’te 2 terörist öldürüldü! ‘Mehmetçiklerimizi gururla selamlıyoruz’ ile ilgili etiketler PKK terör asker Operasyon
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.