Pençe Kilit şehidi Duabey Onur Öztürkmen’in devrelerinden duygulandıran Harbiye Marşı!

Terör örgütü PKK’nın hain saldırısı sonucunda şehit olan Teğmen Duabey Onur Öztürkmen'in silah arkadaşları taziye evini ziyaret etti. Şehidimizin babası oğlunun devrelerinden şehidin çok sevdiği Harbiye Marşını okumalarını istedi. Acılı babanın ricasını kırmayan şehidin silah arkadaşları, hep bir ağızdan marşı seslendirdi.

Terör örgütü PKK’nın alçak saldırı sonucunda Pençe Kilit Operasyonu’nda şehit olan Teğmen Duabey Onur Öztürkmen'in silah arkadaşları, Nizip ilçesi Eyüp Sultan Sosyal Tesisleri'ne gelerek şehidin acılı ailesi ile görüştü. Aileye baş sağlığı ve taziyelerini ileten teğmenler, şehidimizin babasının isteği ile ‘Harbiye Marşını’ her birlikte okudu. Öztürkmen başta olmak üzere Pençe Kilit Operasyonu şehitleri ile cephede çarpışan silah arkadaşları anısına marşı okuyan teğmenler, taziye alanındakini gururlandırdı.

ŞEHİT ANNESİ ASKERLERİN ELİNİ BIRAKMADI

Alandakiler, marş bitiminde tüyleri diken diken eden teğmenleri alkışladı. Şehidin annesi Gürcan Öztürkmen, marş esnasında teğmenlerden birinin elini tutarken, marş bitene kadar teğmenin elini bırakmadı.

 

Pençe Kilit şehidi Duabey Onur Öztürkmen’in devrelerinden duygulandıran Harbiye Marşı! ile ilgili etiketler

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.