Pençe-Kilit operasyonundan acı haber! Bir askerimiz şehit oldu!

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Pençe-Kilit operasyon bölgesinde EYP patlamasında yaralanan Üsteğmen Ömer Delibaş'ın şehit olduğunu duyurdu.

Milli Savunma Bakanlığından yapılan açıklamada, Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde, Muhabere Üsteğmen Ömer Delibaş'ın teröristler tarafından önceden yerleştirilen EYP'nin patlaması sonucu yaralanarak hastaneye sevk edildiği ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olduğu belirtildi.

Pençe-Kilit operasyonundan acı haber! Bir askerimiz şehit oldu!

Açıklamada, "Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz." ifadesine yer verildi.

Pençe-Kilit operasyonundan acı haber! Bir askerimiz şehit oldu! - Resim : 2

KAYSERİ'YE ŞEHİT ATEŞİ DÜŞTÜ

Şehit Delibaş'ın acı haberi Kayseri'nin Melikgazi ilçesi Kazımkarabekir Mahallesinde yaşayan ailesine verildi. Evli 1 çocuk babası olduğu öğrenilen şehit Delibaş'ın Kayseri'de son yolculuğuna uğurlanacağı bildirildi.

BAKAN AKAR'DAN TAZİYE MESAJI

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Pençe-Kilit Operasyonunda EYP'nin patlaması sonucu şehit olan Ömer Delibaş için taziye mesajı yayımladı. Bakan Akar, Twitterdan yayımladığı mesajında "Kahraman silah arkadaşımız, 18 Nisan 2022 tarihinde şehit olmuştur. Kahraman şehidimize şahsım ve Milli Savunma Bakanlığı mensupları adına Allah'tan rahmet; kederli ailesine ve asil milletimize başsağlığı ve sabır dilerim" ifadelerini kaydetti.

YAŞAR GÜLER'DEN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler de Şehit Ömer Delibaş için başsağlığı mesajı yayımladı. Güler, mesajında "Kahraman silah arkadaşımıza şahsım ve Türk Silahlı Kuvvetleri mensupları adına Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve yakınlarına sabır ve başsağlığı dilerim" dedi.

Pençe-Kilit operasyonundan acı haber! Bir askerimiz şehit oldu! ile ilgili etiketler Şehit pençe kilit operasyonu