Pençe-Kilit operasyonu bölgesinden acı haber: 2 asker şehit oldu, 4 asker yaralandı

Milli Savunma Bakanlığı'nın yaptığı açıklamaya göre; Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde 2 askerimiz şehit oldu, 4 askerimiz yaralandı

Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde, teröristlerle çıkan çatışmada 2 asker şehit olurken 4 asker yaralandı.

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde, Arama Tarama faaliyeti esnasında BTÖ mensupları ile çıkan çatışmada, Piyade Uzman Çavuş Harun Yıldırım ve Piyade Uzman Çavuş Savaş Borlu şehit oldu, 4 asker yaralandı.

Yaralı askerler hastaneye sevk edilerek tedavi altına alındı.

Bakanlıktan yapılan açıklamada, "Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda, hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır, yaralılarımıza da acil şifalar dileriz" ifadeleri kullanıldı.

Pençe-Kilit operasyonu bölgesinden acı haber: 2 asker şehit oldu, 4 asker yaralandı ile ilgili etiketler asker Şehit Milli Savunma Bakanlığı pençe kilit oprasyonu bölgesi yaralı
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.