Pençe-Kilit operasyon bölgesinden acı haber: 1 askerimiz şehit oldu!

Pençe-Kilit operasyon bölgesindeki saldırı girişiminde 1 asker şehit oldu, 4 asker yaralandı.

Son dakika haberi: Milli Savunma Bakanlığı Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde, bölücü terör örgütü mensupları tarafından yapılan sızma ve saldırı girişiminde bir askerimizin şehit olduğunu, 4 askerimizin de yaralandığını açıkladı. MSB, çıkan çatışmada 6 teröristin de etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

Milli Savunma Bakanlığından (MSB), yapılan açıklamada, "Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde, bölücü terör örgütü mensupları tarafından yapılan sızma ve saldırı girişiminde bir kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, dört kahraman silah arkadaşımız da yaralanmış ve derhal hastaneye sevk edilerek tedavilerine başlanmıştır. Sağlanan temasta ilk belirlemelere göre 6 terörist etkisiz hale getirilmiştir. Bölgede operasyonlar devam etmektedir." denildi.

Pençe-Kilit operasyon bölgesinden acı haber: 1 askerimiz şehit oldu! ile ilgili etiketler Şehit Pençe Harekatı
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.