Pençe Kilit Operasyon bölgesinde roketatarlı saldırı: 1 şehit

Milli Savunma Bakanlığı, Pençe- Kilit Operasyon bölgesinde, teröristler tarafından yapılan roketatarlı saldırı sonucu Piyade Teğmen Kaan Kanlıkuyu'nun şehit olduğunu açıkladı. Evli olan Kanlıkuyu'nun yakında baba olacağı öğrenilirken, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Pençe- Kilit Operasyonu'nda şehit olan Piyade Teğmen Kaan Kanlıkuyu'nun ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Pençe- Kilit Operasyon bölgesinde, teröristler tarafından yapılan roketatarlı saldırı sonucu Piyade Teğmen Kaan Kanlıkuyu'nun şehit olduğunu açıkladı.

 

Pençe Kilit Operasyon bölgesinde roketatarlı saldırı: 1 şehit

Bakanlıktan yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Pençe- Kilit Operasyon bölgesinde, 19 Nisan 2022 tarihinde, kahraman silah arkadaşımız Piyade Teğmen Kaan Kanlıkuyu, teröristler tarafından yapılan roketatarlı saldırı sonucunda şehit olmuştur. Bölgede hava kuvvetleri ve ateş destek vasıtaları desteğinde operasyonlar devam etmektedir. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz."

 

ŞEHİT ATEŞİ BU KEZ ÇANKIRI'YA DÜŞTÜ

Şehit Teğmen Kanlıkuyu'nun acı haberi, memleketi Çankırı'nın Atkaracalar ilçesindeki baba ocağına ulaştı. Şehit haberini alan aile, yasa boğuldu.

Pençe Kilit Operasyon bölgesinde roketatarlı saldırı: 1 şehit - Resim : 2

YAKIN ZAMANDA BABA OLACAKTI

Evli olan şehit Kanlıkuyu'nun eşinin hamile olduğu ve yakında baba olacağı öğrenildi. Şehit Teğmen Kanlıkuyu'nun cenazesi, yarın Atkaracalar ilçesi Merkez Camii'nde ikindi vakti kılınacak cenaze namazının ardından Atkaracalar Mezarlığı'na defnedilecek.

Pençe Kilit Operasyon bölgesinde roketatarlı saldırı: 1 şehit - Resim : 3

BAKAN AKAR'DAN BAŞSAĞLIĞI

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Pençe- Kilit Operasyon bölgesinde teröristlerin roketatarlı saldırısı sonucu şehit olan Piyade Teğmen Kaan Kanlıkuyu için basşsağlı mesajı yayımladı. Bakan Akar, şehide Allah'tan rahmet, ailesi ve Türk milletine başsağlığı, sabır dileğinde bulundu.Pençe Kilit Operasyon bölgesinde roketatarlı saldırı: 1 şehit - Resim : 4

İÇİŞLERİ BAKANI SOYLU TAZİYE ZİYARETİNDE BULUNDU

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Pençe Kilit Operasyonu'nda şehit olan Piyade Teğmen Kaan Kanlıkuyu'nun Ankara Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğünde görevli polis memuru olan babası Mustafa Kanlıkuyu ve ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Bakan Soylu'ya Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş, Ankara Emniyet Müdürü Servet Yılmaz ve AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan eşlik etti.

HAKKARİ VALİLİĞİ'NDEN TAZİYE MESAJI

Hakkari Valiliği, Pençe-Kilit operasyonunda şehit olan Piyade Teğmen Kağan Kanlıkuyu için taziye mesajı yayımladı. Hakkari Valiliğinden yapılan açıklamada, "Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit operasyonu kapsamında 1980 Rakım Tepe Bölgesi’nde bölücü terör örgütü mensupları tarafından yapılan roketatar saldırısı sonucu şehit olan Piyade Teğmen Kağan Kanlıkuyu'ya Allah'tan rahmet, ailesine başsağlığı diliyoruz. Milletimizin başı sağ olsun" denildi.

Pençe Kilit Operasyon bölgesinde roketatarlı saldırı: 1 şehit - Resim : 5Pençe Kilit Operasyon bölgesinde roketatarlı saldırı: 1 şehit - Resim : 6

Pençe Kilit Operasyon bölgesinde roketatarlı saldırı: 1 şehit ile ilgili etiketler Şehit pençe kilit operasyonu Kaan Kanlıkuyu
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.