Pençe-Kilit bölgesinde helikopter kırıma uğradı: 8 personelden 7'si kurtarıldı

MSB, Pençe-Kilit Harekât bölgesinde helikopterin teknik nedenlerle sert iniş yapmak zorunda kaldığını ve kaza kırıma uğradığını duyurdu. Helikopterde bulunan 8 personelden 7'sinin kurtarıldığı belirtildi.

Milli Savunma Bakanlığı, "4 Eylül 2022 tarihi 23.45 sularında Pençe-Kilit Harekât bölgesinde Skorsky tipi bir helikopterimiz ikmal faaliyeti esnasında teknik nedenlerle sert iniş yapmak zorunda kalmış, kaza kırıma uğramıştır." açıklamasını yaptı.


8 PERSONELDEN 7'SİNİN SAĞLIK DURUMU İYİ

Helikopterde bulunan 8 personelden 7'sinin kurtarıldığı sağlık durumlarının iyi olduğu ifade edildi.


BİR PERSONEL ARANIYOR

Bakanlık açıklamasının devamında şu ifadeler yer aldı:

"Bölgede bir personelimiz için Arama Kurtarma faaliyetleri devam etmektedir. Kamuoyuna saygı ile duyurulur." açıklamasında bulundu."


.

Pençe-Kilit bölgesinde helikopter kırıma uğradı: 8 personelden 7'si kurtarıldı ile ilgili etiketler Milli Savunma Bakanlığı helikopter msb
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.