Pençe Harekat bölgesinde şehit sayısı 4'e yükseldi

Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde teröristlerin açtığı taciz ateşi sonucu 3 askerimizin şehit olduğunu duyurdu. Öte yandan, Pençe-Kılıç bölgesinde yıldırım düşmesi sonucu ağır yaralanan askerimizde kurtarılamayarak şehit oldu.

Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde terör örgütü mensuplarınca açılan taciz ateşi sonucunda 3 askerin şehit olduğunu, 2 askerin de yaralandığını duyurdu. Öte yandan Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde 26 Kasım 2022 tarihinde yıldırım düşmesi sonucu yaralanan P. Uzm. Çvş. Mustafa Işık yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.

Bakanlıktan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde 26 Kasım 2022 tarihinde bölücü terör örgütü mensupları tarafından açılan taciz atışı sonucu iki kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, üç kahraman silah arkadaşımız da yaralanmıştır. Yaralılarımız derhal hastaneye sevk edilerek tedavilerine başlanmıştır. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır, yaralılarımıza da açılan şifalar dileriz”

ŞEHİT SAYISI YÜKSELDİ

Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde 26 Kasım 2022 tarihinde bölücü terör örgütü mensupları tarafından yapılan taciz atışı sonucu yaralanarak hastaneye sevk edilen kahraman silah arkadaşımız P.Söz.Er Hakan KÖROĞLU, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu. Kurtarılamayan Hakan KÖROĞLU ile Pençe-Kılıç bölgesinde bugün 4 askerimiz şehit düştü.

 

YILDIRIM DÜŞMESİ SONUCU 1 ASKERİMİZ ŞEHİT OLDU

Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde 26 Kasım 2022 tarihinde yıldırım düşmesi sonucu yaralanan P. Uzm. Çvş. Mustafa Işık'ın yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olduğunu duyurdu.

Bakanlıktan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde 26 Kasım 2022 tarihinde yıldırım düşmesi sonucu yaralanan kahraman silah arkadaşımız P. Uzm. Çvş. Mustafa IŞIK, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur.

Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz.

Pençe Harekat bölgesinde şehit sayısı 4'e yükseldi ile ilgili etiketler Milli Savunma Bakanlığı Şehit
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.