Penaltıyı Arda Güler'e bırakmayan Serdar Dursun ıslıklandı

Fenerbahçe evinde Hatayspor'un Serdar Dursun'un ikisini de penaltıdan attığı gollerle 2-0 mağlup etti. Sarı-Lacivertli taraftarlar, 65'te kullanılan penaltı öncesi "Arda Güler" diye bağırdı. Penaltıyı 16 yaşındaki Arda'ya bırakmayan Serdar ıslıklandı... 30 yaşındaki santrfor Süper Lig'deki gol sayısını 9'a yükseltti.

Spor Toto Süper Lig’de Fenerbahçe - Hatayspor maçınında 65. dakikasında Miguel Crespo ceza sahası içinde yerde kalınca hakem Yasin Kol penaltı noktasını gösterdi.

Fenerbahçe taraftarı, topun başına Serdar Dursun’un geldiğini görünce Arda Güler’in penaltıyı kullanması için tezahüratlarda bulundu.

Bunun üzerine Serdar Dursun tepkilerden dolayı çevresine bakarken daha sonra sarı-lacivertli taraftarların ıslıklı tepkisine maruz kaldı.

Bütün bu yaşananların ardından penaltıyı kullanan Dursun, 67. dakikada meşin yuvarlağı ağlara gönderdi.

PENALTIYI NEDEN BIRAKMADI?

Tecrübeli golcü, maç sonu beIN Sports'a penaltıyı neden Arda Güler'e bırakmadığını anlattı:

"Geçen seneler böyle penaltılar kullandım. Türkiye'de ilk defa kullandım. Çok çalışırım, çok video izlerim. Her gün antrenmanlardan sonra çalışırım. Kaleciye bakarak penaltıyı kullanıyorum. İyi ki gol oldu."

"Sahada ağabeylik yoktur. Arda da çok sakindir. İyi vurur yani. Penaltıda ilk ben yazıldığım için ben kullandım."

 

Penaltıyı Arda Güler'e bırakmayan Serdar Dursun ıslıklandı ile ilgili etiketler Fenerbahçe Arda Güler serdar dursun
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.