Penaltı kaçıran Semih ile Trabzonspor eski yöneticisi Twitter'da kapıştı!

Trabzonspor Başkan Yardımcısı Nevzat Aydın ile Fenerbahçe'nin eski futbolcusu, Eskişehirspor'da kariyerini sürdüren Semih Şentürk Play-Off finalin ardından sosyal medyada kapıştılar...

TFF 1. Lig'den Süper Lig'e yükselme maçında, Eskişehirsporlu Semih Şentürk seri penaltı atışları sırasında topu Göztepe kalecisisi Günay'ın üzerine vurunca Trabzonsporlu eski yönetici Nevzat Aydın twitter hesabından şok bir tweet attı.

Sosyal medyada yaptığı sert göndermelerle bilinen eski yönetici, "Semih yeterince 'mamalanmamış'ki penaltıyı kaçırdı. Güzel oldu. Tebrikler Göztepe" mesajını paylaştı.

Semih Şentürk'ün ise bu paylaşıma sert bir ifade ile cevap verdi:"2010-2011'in acısı hala içinden çıkmamış galiba. 6 sene oldu gel artık 2017'ye sayın zevzekaydın."

semihtw

Penaltı kaçıran Semih ile Trabzonspor eski yöneticisi Twitter'da kapıştı! ile ilgili etiketler Göztepe Trabzonspor Semih Şentürk Eskişehirspor Nevzat Aydın
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.