Pembe mayosuyla objektiflere takılan Hande Doğandemir'in son hali şoke etti

Geçtiğimiz ay koronavirüsü atlatan ve dört bölüm rol aldığı Kırmızı Oda dizisine veda eden 35 yaşındaki oyuncu Hande Doğandemir, soluğu Muğla Akyaka'da aldı. aralarında ünlü oyuncular Sercan Badur (30) ve Seda Türkmen'in (35) olduğu kalabalık arkadaş grubuyla denize girerken görüntülenen Doğandemir'in pandemi sürecinde aldığı kilolar dikkatlerden kaçmadı.

Tatil sezonunu açan Hande Doğandemir’in son hali görenleri şaşırttı. Son olarak 'Kırmızı Oda' dizisinde izleyici karşısına çıkan Doğandemir, Akyaka'da sezonu açtı. 35 yaşındaki oyuncuya, meslektaşları da tatilde eşlik etti. Geçtiğimiz ay "Güle güle Covid" paylaşımı ile koronavirüse yakalanıp atlattığı ortaya çıkan oyuncu Hande Doğandemir, Muğla Akyaka'da deniz ve güneşin tadını doyasıya çıkardı.

Pembe mayosuyla objektiflere takılan Hande Doğandemir'in son hali şoke etti


Millyet'ten Ali Keser'in haberine göre; Akyaka'daki bir plajda denize giren Hande Doğandemir, pembe mayosuyla dikkat çekti. Çığlıklar atarak suya giren oyuncular, keyifli bir gün geçirdi.

Pembe mayosuyla objektiflere takılan Hande Doğandemir'in son hali şoke etti - Resim : 2


Hande Doğandemir'in 1.5 yıldır tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs pandemisi döneminde aldığı kilolar ise objektiflere böyle yansıdı.

Pembe mayosuyla objektiflere takılan Hande Doğandemir'in son hali şoke etti - Resim : 3

KORONAVİRÜSÜ YENDİ

Doğandemir'in, koronavirüse yakalanıp, hastalığı atlattığı ortaya çıkmıştı. Karantina süreci bittikten sonra sosyal medya hesabından fotoğrafını yayınlayan oyuncu, "Güle güle Covid" mesajını yazmıştı.


MAYOYLA AĞACA ÇIKTI

Tatil yaptığı yerden bol bol paylaşım yapan Hande Doğandemir, son fotoğrafıyla hayranlarını güldürdü. Mayoyla ağaca çıkıp poz veren güzel oyuncunun pozu kısa sürede binlerce beğeni aldı. Takipçileri, Hande Doğandemir'in Kerem Bürsin ile başrolü paylaştığı diziye gönderme yaparak; "Bu poz 'Güneşi Beklerken'i anımsattı", "Bir an 'Güneşi Beklerken' Zeynep'i gördüm" şeklinde yorumlar yaptı.

Pembe mayosuyla objektiflere takılan Hande Doğandemir'in son hali şoke etti - Resim : 4

 

Pembe mayosuyla objektiflere takılan Hande Doğandemir'in son hali şoke etti ile ilgili etiketler Hande Doğandemir Muğla Akyaka tatil Bikini tatil sezonu
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.