Dimitris Pelkas: Geleceği değil, perşembeyi düşünmeliyiz

Süper Lig'in 27. haftasında Trabzonspor'u deplasmanda 1-0 mağlup eden Fenerbahçe'nin galibiyet golünü atan Dimitris Pelkas, 28. haftada perşembe günü oynayacakları Antalyaspor maçının önemine dikkat çekti.

Fenerbahçe'yi Trabzonspor deplasmanında galibiyete taşıyan Dimitris Pelkas, performansıyla alkış topluyor... Süper Lig'de 19 maçta 6 gol 6 asiste ulaşan Yunan yıldız, Sarı-Lacivertliler'in 4 yıl sonra Trabzon'da kazandığı maçın kahramanı oldu.

Maçın ardından duygularını dile getiren 27 yaşındaki orta saha oyuncusu, "Bizim açımızdan zor bir maçtı ama takım olarak iyi oynadık. Galibiyeti hak ettik. Gol attığım için mutluyum. Eğer daha da mutlu olmak istiyorsak perşembe günü de kazanmalıyız. Savaşmaya devam etmeliyiz. Geleceği değil, perşembeyi düşünmeliyiz" dedi.

Kadıköy'de bu sezon 5 maç kaybeden Fenerbahçe bu kayıpların 2'sini son 2 maçta ezeli rakibi Galatasaray ve Göztepe karşısında yaşadı. Trabzonspor galibiyetiyle yeniden şampiyonluğa inanan Sarı-Lacivertliler, perşembe günü Antalyaspor'u ağırlayacak. Akdeniz ekibi Kadıköy'e 11 maçlık yenilmezlik serisiyle geliyor.

MESUT ABİ'DEN NE KAPSAM KAR

Fenerbahçe'ye Trabzonspor'dan gelen Arjantinli yıldız Jose sosa, derbide sahanın en iyileri arasında yer aldı. 35 yaşındaki tangocu, mücadelesiyle orta sahanın beyni konumundaydı. Maçın ardından şampiyonluk şanslarını değerlendiren Sosa,  "Benim için özel bir maçtı. Burada çok güzel zamanlarım geçti. Ama artık Fenerbahçeliyim. Bize inanan taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Şampiyonluk son ana kadar belli olmaz Türkiye'de... Sonuna kadar savaşmayı bırakmamak gerekiyor" ifadelerini kullandı.

Tangocu, 4 uzaklaştırma, 1 şut engelleme, 3 pas arası, 2 top çalma gibi savunma istatistikleriyle alkış topladı.

MERT HAKAN YANDAŞ: "Daha farklı bir skor da olabilirdi, Uğurcan çok iyi oynadı. Tebrik ediyorum onu da... Mesut abinin kaldırmadığı kupa yok, ondan ne kapabilirsem kar... Zaten insan olarak da çok mütevazi bir kişiliği var."

Dimitris Pelkas: Geleceği değil, perşembeyi düşünmeliyiz ile ilgili etiketler Fenerbahçe Dimitris Pelkas
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.