Pelin Sönmez ile Cem Candar evlendi!

Pelin Sönmez kimdir? Kaç yaşında? Sosyal medya hesabından paylaştığı nikah fotoğrafı ile evlendiğini duyuran Pelin Sönmez kiminle evlendi? Daha önce bir kez nikah masasına oturan Pelin Sönmez'in evliliği 45 gün sürmüştü. Jet hızıyla boşanan ünlü oyuncunun iş adamı eşi onun için 8 yıllık evliliğimi bitirdim demişti. Peki, Pelin Yılmaz kiminle evlendi? Pelin Yılmaz kimdir? Kaç yaşında? Detaylar haber özette...

Pelin Sönmez kimdir? Kaç yaşında? Sosyal medya hesabından paylaştığı nikah fotoğrafı ile evlendiğini duyuran Pelin Sönmez kiminle evlendi? Daha önce bir kez nikah masasına oturan Pelin Sönmez'in evliliği 45 gün sürmüştü. Jet hızıyla boşanan ünlü oyuncunun iş adamı eşi onun için 8 yıllık evliliğimi bitirdim demişti. Peki, Pelin Sönmez kiminle evlendi? Pelin Sönmez kimdir? Kaç yaşında? Detaylar haber özette...

pelindd

EVLENDİĞİNİ BÖYLE DUYURDU!

Pelin Sönmez, sosyal medya hesabından paylaştığı nikah fotoğrafı ile evlendiğini duyurdu.

29 yaşındaki oyuncu, instagram'da yayınladığı fotoğrafa, "Kendi özgür iradenizle Cem Candar'ı eşiniz olarak kabul ediyor musunuz? - Evet" notunu düştü.

Sönmez, 2014'te dünya evine girdiği iş adamı Cengiz Çolak ile 2 yıl sonra ayrılmıştı.

"PELİN SÖNMEZ İÇİN 8 YILLIK EVLİLİĞİMİ BİTİRDİM"

Oyuncu Pelin Sönmez'in işadamı eşi Cengiz Çolak'la evliliği 45 gün sürdü. Sönmez'in eski aşkı Murat Dalkılıç için bacağına yaptırdığı 'Dalkılıç' dövmesini sildirmemesi evliliğin sonunu getirdi.

Boşanma davası açmaya hazırlanan Çolak, ayrılık gerekçesini şöyle anlattı:

"Pelin'le ortak sanatçı arkadaşlarımız vasıtasıyla Kıbrıs'ta tanıştım. Onu tanıdığımda 8 yıllık evliydim. Aramızda bir yakınlaşma oldu. Kendisi evli olduğumu biliyordu, boşanmamı istedi. Eşimle anlaşmalı olarak 11 Nisan'da tek celsede boşandım. Bugün itibariyle boşandığıma pişman oldum zaten. Pelin'le beraber yaşamaya başladık, Los Angeles'ta evlendik. Pelin hakkında zamanında çıkan haberleri duydum ama inanmak istemedim, zaten o da yalanladı. Evliliğimiz süresince bazı hareketlerinden açık verdi. Benimle evliliğinin tamamen maddiyata yönelik olduğunu anladım. Çünkü kısa bir sürede kendisine her konuda fazlasıyla destek oldum.

"BACAĞINDA KOCAMAN 'DALKILIÇ' YAZIYOR"

Dövme bu ilişkiyi bitiren son nokta oldu. Bacağında kocaman 'Dalkılıç' yazıyordu, bunu da herkes görüyordu. Dövmeyi sildirmesini istedim. Bunun üzerine o da benden kolumda yazılı olan eski eşimin adını sildirmemi istedi. Halbuki o dövmenin üzerini başka bir şekille kapatmıştım. Eski eşimin ismi çok belli değildi. Dövmenin tamamını sildirmemi isteyince ben de buna yanaşmadım, ertesi gün ayrılık kararı aldık. Kendisi basına 'tek celsede boşandık' şeklinde haberler yaptırdı. Bu haberler tamamen asılsızdır. Halen açılmış bir dava yok. Anlaşmalı olarak boşanacağız, birbirimizden herhangi bir talebimiz yok. Bir an önce boşanmak istiyorum

PELİN SÖNMEZ KİMDİR?

Türkiye'nin genç ve güzel başarılı şarkıcılarından ve oyuncularından biri olan Pelin Sönmez, 27 Nisan 1988 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Kocaeli Üniversitesi Derbent Meslek Yüksek Okulu Turizm ve Seyahat İşletmeciliği Bölümü mezunu olan Pelin Sönmez, günümüz yılına (2015) göre 27 yaşındadır. Jimnastik eğitimi almıştır. Daha henüz 14 yaşında iken MMC müzik kanalında VJ'lik yapmaya başlamıştır. 2007 yılında ilk albümü olan "Tek Yön" adlı albümü çıkarmıştır. Kanal D ekranlarında yayınlanmış olan Akasya Durağı dizisindeki Dilek karakteri ile herkesin tanıdığı bir oyuncu haline gelmiştir. Buradaki başarılı rolüyle dikkatleri üstüne çekmeyi başarmıştır. Dizide, Osman Aga'nın kızı Dilek rolündedir. Ayrıca Eyüp Sultan Yolcusu adlı televizyon filminde de rol almıştır.

Pelin Sönmez ile Cem Candar evlendi! ile ilgili etiketler pelin sönmez pelin sönmez kiminle evlendi pelin sönmez kimdir
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.