Pelin Karahan'ın eşi Bedri Güntay'ın sağlık durumuyla ilgili yeni gelişme

Oyuncu Pelin Karahan'ın 2014 yılında hayatını birleştirdiği eşi ve iki çocuğunun babası Bedri Güntay, akciğer embolisi nedeniyle hastaneye kaldırılmıştı. Acil olarak ameliyata alınan 39 yaşındaki Bedri Güntay'ın sağlık durumuyla ilgili yeni bir gelişme yaşandı. İş insanı Güntay, tedavi gördüğü hastaneden taburcu olarak evine döndü.

 

Ünlü oyuncu Pelin Karahan, 2014 yılında Bedri Güntay ile dünya evine girmişti. İki çocuğu bulunan çiftten Bedri Güntay, akciğer embolisi nedeniyle geçtiğimiz gün hastaneye kaldırıldı. Acil olarak ameliyata alınan Güntay'ın eşi Pelin Karahan basına yansıyan haberlerin ardından sosyal medya hesabından açıklamada bulundu.

Karahan yaptığı paylaşımda "Sosyal medyada ve basında çıkan haberlerden dolayı bu açıklamayı yapma gereği duyuyorum. Eşim Bedri Güntay, bugün (dün) teşhisi konulan akciğer embolisi nedeni ile acil ameliyata alınmıştı. Yapılan anjiyo gayet başarılı geçti, şu an hastanede gözetim altında devam ediyor süreci... Arayan soran herkese çok teşekkürler. Şu an aramalara ve mesajlara dönemiyorum, anlayışınız için teşekkürler, sevgiler." ifadelerini kullandı.


HASTANEDEN TABURCU OLDU

Akciğer embolisi nedeniyle hastaneye kaldırılan ve ameliyat olan Bedri Güntay'ın son sağlık durumu merak konusu olmuştu. Ünlü iş insanının son durumuyla ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Bedri Güntay hastaneden taburcu oldu.

Hürriyet'in haberine göre; Ameliyat sonrası bir gece hastanede müşahede altında tutulan Güntay, dün doktor kontrolü sonrası taburcu oldu.

Pelin Karahan'ın eşi Bedri Güntay'ın sağlık durumuyla ilgili yeni gelişme ile ilgili etiketler Akciğer Embolisi Bedri Güntay Pelin Karahan
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.