Pelin Karahan'dan olay yaratan imaj değişikliği!

Pelin Karahan, dijital platformlarda yayınlanacak "Şebeke" dizisi için imaj değiştirdi. Sarı saçları ve güzelliğiyle baş döndüren ünlü oyuncunun siyah saçlı hallerine sosyal medyada yorum yağdı.

Pelin Karahan, 2014 yılında Bedri Güntay ile evlendi ve iki çocuk dünyaya getirdi. Bir süredir ekranlardan uzak kalan güzel oyuncu dijital platformlarda yayınlanacak ''Şebeke'' dizisi ile yeniden izleyicilerle buluşacak. Ünlü oyuncu Şebeke dizisinde Tuba karakteriyle başrolü oynayacak. Dizide Furkan Palalı, Eren Hacısalihoğlu, Hakan Meriçliler, Ceyda Ateş, Savaş Satış gibi isimlerin yer alıyor.

YENİ İMAJIYLA BAMBAŞKA BİRİ OLDU

Pelin Karahan yeni projesi için imaj değişikliğine gitti ve sarı saçlarını siyaha boyatarak bambaşka biri oldu. Karahan'ın siyah saçlarıyla sosyal medyada paylaştığı fotoğraflarına birçok beğeni ve yorum geldi. Ünlü oyuncunun siyah saçlı fotoğrafına ''Siyah saç.. bize onu hatırlatıyor kavak yelleri ❤️aslii'', ''Peruk oldugu çok belli'' ''Wow siyah saç çok yakışmış'' gibi yorumlar yapıldı.

İşte Pelin Karahan'ın son hali...

Pelin Karahan'dan olay yaratan imaj değişikliği!

Pelin Karahan'dan olay yaratan imaj değişikliği! - Resim : 2

Pelin Karahan'dan olay yaratan imaj değişikliği! - Resim : 3

Pelin Karahan'dan olay yaratan imaj değişikliği! ile ilgili etiketler Pelin Karahan
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.