Pelin Batu, eşi Macit Bitargil'in uzaklaştırma kararının uzatılmasını talep etti

Oyuncu Pelin Batu, 4 yıl önce Roma'da evlendiği cerrah eşi Macit Bitargil hakkında kendisine yoğun psikolojik baskı uyguladığı ve fiziksel şiddet eğilimli davranışlar sergilediği iddiasıyla uzaklaştırma kararı aldırmıştı. Pelin Batu, 2 aylık uzaklaştırma kararının sona ermesinin ardından yeniden mahkemeye başvurdu.

 

Hakula, Sessiz Gece, Ayışığı Neredesin, Akşam Güneşi gibi yapımlardaki rolleriyle tanınan oyuncu ve sunucu Pelin Batu, 2018 yılında ünlü kalp damar cerrahı Macit Bitargil ile hayatını birleştirmiş ve çiftin Rafael adında bir çocuğu dünyaya gelmişti.

Pelin Batu geçtiğimiz aylarda eşinin kendisine psikolojik baskı uyguladığı ve fiziksel şiddet eğilimli davranışlar sergilediği iddiasıyla mahkemeye başvurdu. Mahkeme, Macit Bitargil’in 2 ay süreyle eşi Pelin Batu ile küçük çocuğuna yaklaşmamasına karar verdi.

Pelin Batu, eşi Macit Bitargil'in uzaklaştırma kararının uzatılmasını talep etti

PELİN BATU YENİDEN UZAKLAŞTIRMA TALEBİNDE BULUNDU

Hürriyet'ten Özge Eğrikar'ın haberine göre; Pelin Batu, 2 aylık uzaklaştırma kararının sona ermesinin ardından yeniden mahkemeye başvurarak tedbir süresinin uzatılmasını istedi.


UZAKLAŞTIRMA KARARI KALKTI

Hiçbir kusuru olmadığı halde aleyhine verilen uzaklaştırma kararı nedeniyle 2 aydır çocuğunu göremediğini belirten Macit Bitargil ise karara itiraz etti. Mahkeme Bitargil’in uzaklaştırma kararını kaldırdı ancak 1 ay daha Pelin Batu’ya yönelik hakaret ve tehdit içerikli davranışlarda bulunmamasına hükmetti.

 

Pelin Batu, eşi Macit Bitargil'in uzaklaştırma kararının uzatılmasını talep etti ile ilgili etiketler mahkeme pelin batu macit bitargil uzaklaştırma kararı
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.