Pekin Olimpiyatlarına hazırlanan kayakçının sır ölümü: Cesedi bulundu!

Bir süre önce kaybolan ve kendisinden haber alınamayan Avustralya'nın genç kayakçının cansız bedeni son görüldüğü yerde bulundu. 24 yaşındaki olimpik kayakçı Brittany George'un sır ölümü herkesi yasa boğdu.

Pekin Kış Olimpiyatlarına hazırlandığı sırada bir anda ortadan kaybolan 24 yaşındaki kayakçı Brittany George'un ailesi kendisinden haber alamayınca durumu polis ekiplerine bildirmişti.

Arama Kurtarma ekipleri ve polisler, genç sporcunun son olarak görüldüğü bölgeden başlayarak aramalarına başladı. Kısa süre sonra genç kadının cansız bedenine ulaşıldı.

Avustralya'da yaşanan olay ülkenin en önemli gündemi haline gelirken, Brittany George'un ölüm nedeni hakkında herhangi bir açıklama yapılmadı.

Son olarak Avustralya Brisbane'deki bir mahallede görülen Brittany George, yine aynı mahallede cansız olarak bulundu.

BABASI: PSİKOLOJİSİ İYİ DEĞİLDİ

Brittany'nin babası Constantine ise, son dönemde sırtındaki sakatlık nedeniyle spor hayatının bitmek üzere olduğunu ve bu durumun kızının psikolojisini çok kötü etkilediğini açıkladı.

Aile üyeleri ilk bir kaç gün kızlarının kayıp olduğunu düşünmediklerini ancak kendisinden tamamen haber alamayınca paniklediklerini ve durumu emniyet güçlerine bildirdiklerini ifade etti.

2017-2020 yılları arasında Avustralya Olimpik Kış Enstitüsü üyesi olan Brittany George birçok uluslararası müsabakada yarışmış, hatta Pekin'de başlayan Kış Olimpiyatları'na katılma hakkı elde etmişti.

Pekin Olimpiyatlarına hazırlanan kayakçının sır ölümü: Cesedi bulundu! ile ilgili etiketler Avustralya kayak sporcu öldü Brisbane
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.