Pekin 2022 Kış Olimpiyatlarına gidecek olan Kayaklı Koşu Milli takımı belli oldu 

Türkiye Kayak Federasyonu 04-20 Şubat 2022 tarihlerinde Çin'in başkenti Pekin'de gerçekleşecek Kış Olimpiyat Oyunları'nın kadrosunu belirledi. Kayaklı Koşu branşında ülkemizi Pekin'de temsil edecek sporcuların belirleneceği Olimpik Seçme müsabakaları Erzurum Kandilli'de gerçekleşti.

Türkiye Kayak Federasyonu 04-20 Şubat 2022 tarihlerinde Çin'in başkenti Pekin'de gerçekleşecek Kış Olimpiyat Oyunlarının kadrosunu belirledi.

Toplam 9 sporcunun katıldığı kadınlarda iki günün birincisi Ayşenur Duman ve ikincisi Özlem Ceren Dursun olimpiyatlara gitmeye hak kazanan sporcular oldu.

14 sporcunun katıldığı erkeklerde ise iki günün birincisi olma başarısı gösteren Yusuf Emre Fırat ülkemizi Pekin Kış Olimpiyat Oyunları'nda temsil etmeye hak kazandı. 

Pekin Olimpiyat kadrosuna dahil olan sporcuları kutlayan Türkiye Kayak Federasyonu Başkanı Ali Oto, "Kayakla Atlama, Alp Disiplininin ardından Kayaklı Koşuda da olimpik sporcularımız belli oldu. Seçme yarışlarına katılan tüm sporcularımıza ve olimpiyat kadrosuna girme başarısı gösteren Ayşenur Duman, Özlem Ceren Dursun ve Yusuf Emre Fırat'ı tebrik ediyorum. Antrenörlerini ve kulüplerini de ayrıca tebrik ediyorum. Sporcularımızın ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğine yürekten inanıyorum" diye konuştu.

Pekin 2022 Kış Olimpiyatlarına gidecek olan Kayaklı Koşu Milli takımı belli oldu  ile ilgili etiketler Pekin 2022 kayak Kayaklı Koşu Yusuf Emre Fırat Ayşenur Duman Özlem Ceren Dursun
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.