Pegasus'tan kaza mağdurlarına tazminat!

Geçtiğimiz günlerde Trabzon'a iniş yapacağı sırada yaşanan kaza sonucunda pistten çıkan Pegasus uçağında bulunan yolculara, şirket tarafından mağduriyet parası ödendi.

Trabzon`da 13 Ocak 2018 tarihinde Pegasus şirketine ait uçağın pistten çıkması ardından şirket önemli bir hassasiyet göstererek yolculara mağduriyet ödemesi olarak 2 bin TL ödedi.

SORUNSUZ TAHLİYE EDİLDİLER

Trabzon'da 13 Ocak 2018 tarihinde Pegasus şirketine ait uçağın pistten çıkması sonucu meydana gelen kazada 162 yolcu sorunsuz tahliye edilmiş, uçak yapılan başarılı bir kurtarma operasyonu ile havalimanında müsait bir alana çekilmişti.

DAVA AÇMA HAKLARI DEVAM EDİYOR

Uzmanpara'nın ulaştığı yetkililer kaza ardından, kişisel eşyalarının olduğu valizlerini ve çantalarını alamadıkları ve bu yönde gecikmeler olduğu için yolculara yaşadıkları mağduriyet nedeniyle bir hassasiyet göstergesi olarak bu ödemeyi yaptıklarını belirtti.

Ayrıca hesaplarına yatan bu paraları kabul eden kişilerin bu parayı alsalar da dava açma hakları yine devam ediyor.

Pegasus'tan kaza mağdurlarına tazminat! ile ilgili etiketler Trabzon uçak Pegasus tazminat mağdur parası dava açma hakkı
GÜNÜN VİDEOSU

Slovakya Başbakanı Fico’ya silahlı saldırı!

Slovakya Başbakanı Robert Fico’ya yönelik silahlı saldırı anının görüntüleri ortaya çıkarken, saldırganın 71 yaşındaki Slovakyalı şair ve aktivist Juraj Cintula olduğu belirtildi. Fico’nun ameliyatında ise 3 saat geride kaldı.