Pegasus duyurdu: Sabiha Gökçen'den bölgeye gönderilecek yardımlar ücretsiz taşınacak!

Pegasus Hava Yolları, önümüzdeki 4 gün boyunca Sabiha Gökçen'den bölgeye gönderilecek yardımları ücretsiz taşıyacağını duyurdu.

Pegasus Hava Yolları, depremden etkilenen yurttaşlar için 7-12 Şubat 2023 tarihleri arasında Adana, Diyarbakır, Elâzığ, Gaziantep, Kayseri, Malatya ve Şanlıurfa çıkışlı tüm iç hat uçuşlarının ücretsiz olduğunu duyurdu.

Pegasus Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı ayrıca, "Depremden etkilenen bölgelere yardım malzemesi ulaştırmak isteyenler, Kızılay ve yerel yönetimler ile koordine ederek yardım malzemelerini Sabiha Gökçen Havalimanı'na ulaştırırlarsa, uçaklarımızla ücretsiz olarak taşıyoruz." duyurusu da yaptı. 

Pegasus duyurdu: Sabiha Gökçen'den bölgeye gönderilecek yardımlar ücretsiz taşınacak!

Pegasus duyurdu: Sabiha Gökçen'den bölgeye gönderilecek yardımlar ücretsiz taşınacak! ile ilgili etiketler Pegasus Hava Yolları deprem
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.