Pedofili suçlu, sırf cüce olduğu için hapis cezasından kurtuldu!

İngiltere bu olayla çalkalanıyor! Anthony Bowen adlı pedofili, küçük çocukları sosyal medya hesaplarından taciz etmesine rağmen “cüce” olduğu gerekçesiyle tutuksuz yargılanacak!

İngiltere, kan donduran bir kararla çalkalanıyor. Galler bölgesinde yaşayan Anthony Bowen isimli adam küçük çocukları taciz etmesine rağmen sırf cüce olduğu için hapiste yatmaktan kurtuldu. Verilen karara tüm ülkede tepki yağdı!

Cüce olduğu için hapisten kurtuldu

İngiltere’de yaşayan Anthony Bowen, Facebook'ta iki çocukla iletişime geçip onlara cinsel tacize bulunup ve çıplak resimler istemesinin ardından tutuklandı. Küçük kızlardan cinsel eylemler talep eden cüce, boyu nedeniyle herhangi bir hapis cezasına çarptırılmadı.

The Sun, Powys, Galler'den cücelik hastası bir adam olan Bryan Anthony Bowen'in, reşit olmayan iki genç kızı cinsel eylemlerde bulunmaya çalışmaktan hüküm giydikten sonra küçük yapısı nedeniyle hapis cezasından kaçındığını bildirdi.

13 ve 15 yaşındaki iki kızı taciz etti

26 yaşındaki Bowen, 13 ve 15 yaşlarındaki iki çocukla Facebook sayfalarında iletişime geçerek onlara cinsel tacizde bulundu. Küçük çocuklardan çıplak fotoğraflar göndermelerini isteyince tutuklandı. Adamın Facebook hesabında, çok sayıda cinsel mesaj tespit edildi.

Polis, Bowen'ı bu taciz edici cinsel mesajlar nedeniyle tutukladığında, dizüstü bilgisayarında 13 yaşındaki bir kıza gönderilmiş olan cinsel içerikli mesajlar buldu. Bowen, çok sayıda küçük kıza bu mesajları atmış.

Kızların daha büyük olduğunu iddia ettiPedofili suçlu, sırf cüce olduğu için hapis cezasından kurtuldu!

Tutuklanmasının hemen ardından Bowen, kızların 16 yaşından büyük olduğunu düşündüğünü iddia etti, ancak daha sonra bir çocuğu cinsel eylemde bulunmaya teşvik ettiği iki suçtan suçunu kabul etti.

Bowen'ın cezasına başkanlık eden Yargıç Rhys Rowland, adamı "boyu kısa ve duygusal olarak yetersiz" olarak nitelendirdi. Ayrıca Bowen'ın hapishanede "çok zor zamanlar" geçireceğini ve zorbalığa maruz kalacağını söyleyerek hapis cezası vermedi.

Yargıça tepki yağıyor

Öğrenme güçlüğü çeken ve özel bir okula giden Bowen'ın "bir tür fanteziyi yaşamaya çalıştığını" söyledi. Bu nedenlerle Yargıç Rowland, Bowen'ın 48 haftalık hapis cezasını ertelemeye karar verdi. Bunun yerine Bowen'a, akşam 21:00 ile sabah 09.00 arasında üç aylık sokağa çıkma yasağını içeren bir rehabilitasyon emri verildi. Bowen’ın sicilinde 10 yıl boyunca cinsel suç yer alacak. Kararın ardından mahkemeye tepki yağdı

Pedofili suçlu, sırf cüce olduğu için hapis cezasından kurtuldu! ile ilgili etiketler Pedofili
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.