PCR testleri sahte çıkan Bülent Ersoy'un orkestrasına kötü haber! Karar verildi

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne (KKTC) bir otelde konser vermek için gelen ve PCR testleri sahte çıkan Bülent Ersoy’un 21 kişilik orkestrası havalimanında gözaltına alınmıştı. Konserin ardından önceki gün mahkemeye çıkartılan ekip için karar verildi. Mahkeme, kişi başı 10 bin lira kefalet ve haftada iki gün KKTC polisine imza şartıyla orkestrayı serbest bıraktı. Orkestra, polise beyan şartı nedeniyle dava sonuçlanana kadar KKTC’de kalacak.

Türk sanat müziğinin Diva'sı Bülent Ersoy ile koruması, hafta içi konser için Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne geldi. Bülent Ersoy'un ardından 21 kişilik orkestrası ise, önceki gün Lefkoşa Ercan Havaalanı’na indi.


PCR TESTLERİ SAHTE ÇIKTI

KKTC’ye gelişlerde çift aşılılar da dahil tüm yolculardan son 72 saatte alınmış negatif PCR testi istendi. Yetkililerin Ercan Havaalanı’nda yaptıkları kontrolde orkestranın PCR testleri sahte çıktı. Orkestranın havaalanında yapılan ikinci testleri temiz çıkınca, Ulaştırma Bakanlığı’nın izniyle konsere çıkmalarına müsaade edildi.

PCR testleri sahte çıkan Bülent Ersoy'un orkestrasına kötü haber! Karar verildi

10'AR BİN LİRA KEFALET ÖDEYECEKLER

Hürriyet'ten Ömer Bilge'nin haberine göre; Olayın ardından orkestra gözaltına alındı ve Lefkoşa Kaza Mahkemesi’ne çıkartıldı. Mahkeme, sahte PCR ile gelen ekibi kişi başı 10’ar bin lira nakit teminat ve haftada 2 gün KKTC polisine imza şartıyla serbest bıraktı. Sahte PCR davası bitene kadar Bülent Ersoy'un orkestrası Kıbrıs’ta kalacak.

PCR testleri sahte çıkan Bülent Ersoy'un orkestrasına kötü haber! Karar verildi

SAHTE TESTLERİ OTELİN TEMİN ETTİĞİ ÖNE SÜRÜLDÜ

Bu arada, sahte PCR testlerini otelin temin ettiği ve olayla ilgili biri polis memuru 4 kişinin de tutuklandığı ileri sürüldü.

 

PCR testleri sahte çıkan Bülent Ersoy'un orkestrasına kötü haber! Karar verildi ile ilgili etiketler Bülent Ersoy Kıbrıs Konser PCR testi diva
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.