PCR testi için randevu gerekli mi? PCR testi sonucu ne kadar sürede çıkar?

6 Eylül tarihinden itibaren Türkiye'de zorunlu PCR dönemi başlıyor. İki doz aşı olmamış her vatandaş ulaşım, konser ya da maç gibi etkinliklerde negatif pcr testi vermek zorunda kalacak. Diğer yandan aşı olmayan işçiye de PCR testi zorunlu olacak. Peki PCR testi için randevu gerekli mi? PCR testi ne kadar sürede çıkıyor?

İstanbul'da günlük PCR testi bakımından herhangi bir sorunun bulunmadığını belirten uzmanlar test zorunluluğu olan her kesimin rahatlıkla ve kolaylıkla negatif PCR testi yapılabileceğini belirtildi. Ulaşım, maç, konser gibi etkinliklere getirilen zorunlu PCR testi, işçiler için de zorunlu hale getirildi. Peki PCR testi için randevu gerekli mi? Negatif PCR testi ne kadar sürede çıkıyor?

PCR TESTİ İÇİN RANDEVU GEREKLİ Mİ?

6 Eylül tarihinden itibaren tüm Türkiye'de uygulanacak olan zorunlu PCR döneminde Uçak ve şehirlerarası yolculuk, konser, sinema gibi toplu faaliyetler için de zorunlu PCR testi uygulamaları geçerli olacak. Devlet hastanelerinde ücretsiz olarak yapılacak olan PCR testi için randevuya ihtiyaç olmayacak.

PCR testi nedir? PCR testi ne kadar zamanda çıkar? - Dünya Gazetesi

PCR TESTİ SONUCU NE KADAR SÜREDE ÇIKIYOR?

Yetkililere göre PCR test sonuçları yapıldıktan 2 saat sonra erişilebiliniyor.

Sonuçlar e-Devlet'te yer alan e-Nabız uygulamasının raporlar kısmına yapıldığı gün içinde yükleniyor.

PCR testi için randevu gerekli mi? PCR testi sonucu ne kadar sürede çıkar? ile ilgili etiketler Koronavirüs pcr testi için randevu pcr testi ne kadar sürede çıkar PCR testi
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.