Pazartesi akşamı hangi diziler var? 3 Ekim dizi yayın listesi

Pazartesi akşamı dizileri fenomen yapımların her bölümlerini yakından takip edenler tarafından sorgulanmaktadır. 3 Ekim Pazartesi ekranlarda hangi diziler var?

Pazartesi akşamı dizileri fenomen yapımlara ilgi gösteren dizi severler tarafından yakından incelenmektedir. Birbirinden farklı konularda iddialı yapımların yer aldığı ve her dizinin kendisine göre kitlesinin oluştuğu ve tercihlerinde sık sık değiştiği yapımlar büyük ilgi görmektedir.

3 Ekim Pazartesi Dizileri

TRT 1 – Alparslan Büyük Selçuklu 30. Bölüm
ATV – Bir Küçük Gün Işığı 5. Bölüm
Kanal D – Seversin 19. Bölüm
FOX TV – Yasak Elma 149. Bölüm

Alparslan Büyük Selçuklu Son Bölümde Neler Yaşandı?

Alparslan, Surmari Han’dan dönerken yolda Seferiye ile karşılaşmış, onu Vaspurakan dışında habersiz dolaşmaması için uyarmıştı. Seferiye ise Alparslan’a direnmiş ve onun lafıyla hareket etmeyeceğini söylemiş, Alparslan ısrar edince Seferiye de onu hançerlemişti. Seferiye böylelikle Alparslan’ın evlilikten vazgeçeceğini umuyordu. Seferiye’nin bu planı gerçekleşecek mi?

Alparslan bu olaydan sonra evlenmekten vazgeçecek mi? Bu olayı görenlerin ve duyanların, ikili arasındaki evliliğe bakışları ne olacak? Bu evliliğin olmasını çok isteyen Arslan Yusuf’un bu olaya tepkisi ne olacak, Seferiye’ye nasıl davranacak? Çelik taşıdığı kervana Alparslan tarafından el konan Yınal, tertibini kimin açığa çıkardığını bulabilecek mi?

Alparslan’a bu yaptığına karşılık bir misillemede bulunacak mı? Grigor’a söz verdiği çelikleri nasıl teslim edecek? Grigor’un çelik bulma çabaları son mu bulacak, yoksa ticaretini başka bir yolla mı halledecek? Alparslan’ın tüm çalımıyla Surmari’ye girip içinden çelikleri aldığı kumaşları getirmesine karşılık verebilecek mi? Alexander’ın, zararlarını tazmin etmeyi reddettiği tacirler Alparslan ve Nizamülmülk’ün teklifine nasıl yaklaşacak? Alparslan Vaspurakan’da ticareti genişletmek ve tacirleri kazanmak için başka neler yapacak?

Pazartesi akşamı hangi diziler var? 3 Ekim dizi yayın listesi

Bir Küçük Gün Işığı Son Bölümde Neler Yaşandı?

Elif'in etkinlikteki becerisinden etkilenen Ümran, şirketin tüm organizasyonlarından onun sorumlu olmasını ister. Elif ise kendi işini ayakta tutmaya çalışıyor ama Hakan'dan kalan borçlar, ardında bıraktığı enkaz, Elif'e bir türlü soluk aldırmıyordur. Elif artık Hakan'ın yasını tutmaya devam etmekle onunla vedalaşmak arasında bir yol ayrımına gelir. Ümran ve Dila arasındaki psikolojik savaş zirveye tırmanır. Ümran, Dila'yı akıl hastanesine kapatmayı düşünürken Dila annesini hiç beklemediği yerden vurur. Fırat, annesi ve kardeşi arasında kalırken gerçekleri fark etmeye başlar. Güneş'in, Dila'nın kızı olup olmadığını anlamasının tek yolu olan DNA testini yaptırmaya karar verir.

Seversin Son Bölümde Neler Yaşandı?

Nazlı’nın başrol olacağını öğrenen Asya öfkeyle seti terk eder. Tolga peşinden gitmek istese de çekimi bırakamaz. Her şeyden sıkılmış halde eve gelirken aldığı telefon Asya’yı bambaşka bir olaya sürükler.

Kudret’in hastalığı Tolga’nın babasına karşı daha da öfkelenmesini sağlar. Kudret yine bencillik yapmış kendisi için Tolga’nın karşısına çıkmıştır. Oysa bir kere olsun Tolga’yı düşünse belki her şey bambaşka olacaktır.

Pazartesi akşamı hangi diziler var? 3 Ekim dizi yayın listesi - Resim : 2

Asya, Tolga’ya karşı olan bütün öfkesine rağmen Kudret için ona gider. Vakti varken babasıyla arayı düzeltmesini ister. Tolga her ne kadar duvarlarını yüksek tutsa da Asya onu ikna etmeyi başarır.

Tolga babasıyla büyük yüzleşmeye hazırlanırken Asya da kariyerinde önemli bir adım atmaya karar verir. Selin ve Nazlı ortaklığına pabuç bırakmaya niyeti yoktur. İnce bir hesapla ikisinin de planlarını suya düşürecek hamleyi yapar. Bu hamle Tolga’yı da mutlu edecek bir hamledir.

Yasak Elma Son Bölümde Neler Yaşandı?

Doğan’ın hapisten çıkmasıyla Ender, Yıldız ve Handan endişeye kapılırlar. Doğan hapiste olduğu süreçte kendisine yapılanlar için herkese ama en çok da Yıldız’a bilenmiştir. Doğan’ın ilk hamlesi kızının velayetini almak için uğraşmak olacakken, beklenmedik bir ölüm, durumu daha da karışık hale getirir.

Pazartesi akşamı hangi diziler var? 3 Ekim dizi yayın listesi ile ilgili etiketler yayın
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.