Pazarda av tüfeği ile rastgele ateş açtı: 1'i çocuk 8 yaralı

Mersin’in Tarsus ilçesinde pazarcılar geçtiğimiz salı günü park yeri nedeniyle kavga etmişti. Aynı pazarcılar bugün kurulan pazarda da kavgaya tutuştu. Sopa ve bıçakların çıktığı kavgada pazarcılardan birinin kardeşi av tüfeği ile rastgele ateş açtı. Olayda 3'ü pazarcı, 1'i çocuk 8 kişi yaralandı.

Mersin’in Tarsus ilçesinde kurulan Yarbay Şemsettin Pazar Yeri’nde, pazarcı esnafı F.A. (40) ve M.Ç. (42) araç parkı konusunda salı günü tartıştı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine diğer pazarcı esnafları araya girerek kavgayı önledi.

Pazarda av tüfeği ile rastgele ateş açtı: 1'i çocuk 8 yaralı

Bugün akşamüzeri yine tartışan F.A. ve M.Ç. kavga etmeye başladı. Sopa ve bıçaklı kavgada iddiaya göre M.Ç.’nin kardeşi K.Ç. araçtan av tüfeğini getirerek rastgele ateş etti.

Olayda pazarcı 3 kişi ve 1 çocuk ile müşteri olan 4 kişi çeşitli yerlerinden yaralandı. Olay yerine gelen çok sayıda polis kavgaya müdahale edip, tarafları gözaltına aldı. Hastanelere kaldırılan yaralıların durumlarının iyi olduğu öğrenildi.


İHA

Pazarda av tüfeği ile rastgele ateş açtı: 1'i çocuk 8 yaralı ile ilgili etiketler Mersin Pazar pazarcıların kavgası

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.