Pazarcılıktan sahnelere adım attı! / VİDEO

Pazarda söylediği şarkılarla ünlenen mandalinacı Veysel Mutlu, ilk single’ı Vay Delikanlı Gönlüm ile müzik dünyasına adım attı.

Farklı sesi ve kendine has yorumu ile söylediği Ahmet Şafak'ın ‘Vay Delikanlı Gönlüm’ şarkısıyla kısa sürede milyonlarca kişiye ulaşan Veysel Mutlu, müzikseverlerin sosyal medyadaki isteği ve ısrarı üzerine ilk teklisini piyasaya çıkardı.

İLK SİNGLE'INI ÇIKARDI

Bursa’da 10 yıldır pazarcılık yapan Veysel Mutlu, pazarda çekilen amatör bir video ile başlayan yolculuğunu ilk single’ı ile taçlandırdı. Poll Production etiketiyle dijital platformlarda yer alan ‘Vay Delikanlı Gönlüm’ şarkısına Kemal Başbuğ yönetmenliğinde video klip çekildi.

SARI YELEĞİYLE KLİP ÇEKTİ

Beykoz Kundura Fabrikası’nda gerçekleşen çekimlerde, Veysel Mutlu’nun mandalinacı kimliği seyirciye aktarıldı. Mahalle dekorunun oluşturulduğu klipte 50 kişilik bir cast yer aldı. Türkiye’nin sarı yelekle tanıdığı Veysel Mutlu, aynı kıyafetlerle kamera karşısına geçti ve videonun dokusu korundu.

Pazarcılıktan sahnelere adım attı! / VİDEO ile ilgili etiketler video klip mandalinacı veysel mutlu ilk single vay delikanlı gönlüm Beyaz Show şarkısı
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.