59 yıl kesinleşmiş hapis cezası var! Sözde hayvan koruma derneği Paw Guards'ın yöneticisi tutuklandı

Ankara'da 59 yıl 3 ay 24 gün kesinleşmiş cezası ve çok sayıda suçtan aranması olan sözde hayvan koruma derneği Paw Guards’ın yöneticilerinden Erkin Erdoğdu, tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, sözde hayvan koruyucusu Paw Guards’ın yöneticilerinden olan ve çok sayıda suçtan aranan Erkin Erdoğdu'nun sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımları takibe alan Keçiören İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, yürüttükleri titiz çalışma sonucu şüphelinin saklandığı adresi tespit etti.

CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ!

30 Ağustos günü belirlenen adrese giden ekipler, şüphelinin saklandığı binadan çıkmakta olduğunu gördü. Polisleri fark edince kaçmaya çalışan Erkin Erdoğdu, yaşanan kovalamaca sonucu yakalandı. 59 yıl 3 ay 24 gün kesinleşmiş cezası ve çok sayıda suçtan aranması olan Erkin Erdoğdu, adli işlemler yapıldıktan sonra tutuklanarak cezaevine gönderildi.

YUNANİSTAN'DAKİ GÖRÜNTÜLERİ KULLANDILAR!

Geçtiğimiz günlerde PawGuards isimli şirket hayvanlar üzerinden yeni bir oyun kurmuştu. Yunanistan’da çıkan yangın üzerine oradaki mağdur hayvanlar üzerinden para koparmaya çalışan şirket, açıklamasında “Gece haberi alır almaz hiç düşünmeden ilk yardım aracı ve bu araçlarla veteriner hekimlerimizi, kurtarma ekiplerimizi, desteklerle birlikte Çanakkale’ye yönlendirdik.” dedi. Paylaştığı fotoğrafın ise Yunanistan yangınına ait bir çiftçinin köpeğini kurtardığı görüntü olduğu ortaya çıktı.

59 yıl kesinleşmiş hapis cezası var! Sözde hayvan koruma derneği Paw Guards'ın yöneticisi tutuklandı

 

59 yıl kesinleşmiş hapis cezası var! Sözde hayvan koruma derneği Paw Guards'ın yöneticisi tutuklandı ile ilgili etiketler hayvan
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.