Patrick Kluivert'tan itiraf gibi açıklama: Fenerbahçe'nin üstünlüğü vardı...

Süper Lig'in 12. haftasında Adana Demirspor sahasında Fenerbahçe ile 0-0 berabere kaldı. Mücadelenin ardından Mavi-Lacivertliler'in Teknik Direktörü Patrick Kluivert açıklamalarda bulundu.

Süper Lig'in 12. haftasında Adana Demirspor sahasında Fenerbahçe ile 0-0 berabere kaldı. Mücadelenin ardından Mavi-Lacivertliler'in Tekn,ik Direktörü Patrick Kluivert açıklamalarda bulundu.

''FENERBAHÇE'NİN ÜSTÜNLÜĞÜ VARDI''

''Maça başlarken biraz daha düşük tempoyla başladık. Fenerbahçe'nin üstünlüğü vardı. Sonrasında ortak olduk. İlk yarıyı 0-0 bitirdikten sonra ikinci yarıya iyi başladık. Bir tane direkten dönen top var. Memnun değiliz berabere kaldığımız için ama 1 puan maçın gidişine göre doğru bir sonuç. Bütün takımlarda yetenekli futbolcular var. Bazılarında daha fazla var. Hatayspor, Galatasaray'ı yenebiliyor. Çok fazla tutkuların yaşandığı bir lig. Rekabeti yüksek bir lig olduğunu söyleyebilirim.''

 

Patrick Kluivert'tan itiraf gibi açıklama: Fenerbahçe'nin üstünlüğü vardı... ile ilgili etiketler Adana Demirspor Fenerbahçe Süper Lig Trendyol Süper Lig
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.