Paşinyan'ın Karabağ itirafı

Ermenistan Başbakanı Paşinyan, Dağlık Karabağ'daki çatışmalara ilişkin bir röportaj verdi. Paşinyan röportajda Ermeni ordusunun ciddi kayıplar verdiğini itiraf ederek, "Bu bir çaresizlik açıklaması değil. Bu bilgiyi paylaşıyorum çünkü halkımıza doğru bilgileri vermek istiyorum" dedi.

Ermenistan'ın saldırılarıyla başlayan Azerbaycan ve Ermenistan arasındaki şiddetli çatışmalar günlerdir sürüyor. İşgal altındaki Dağlık Karabağ'daki çatışmalara ilişkin Ermenistan tarafından itiraf gibi bir açıklama geldi.

"ÇOK FAZLA KAYIP VAR"

Özel bir röportaj veren Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan, çatışmalarda çok fazla kayıplarının olduğunu aktardı.

Paşinyan, çatışmaların başladığı 27 Eylül tarihinden beri ölen Ermenistan askerlerinin ailelerine başsağlığı diledi.

Nikol Paşinyan, "Bu bir çaresizlik açıklaması değil. Bu bilgiyi paylaşıyorum çünkü halkımıza doğru bilgileri vermek istiyorum. Kazanmalıyız, yaşamalıyız, tarihimizi yazmalıyız. Kahramanca mücadeleyle tarihimizi yazıyoruz" ifadelerini kullandı.

Paşinyan'ın Karabağ itirafı ile ilgili etiketler Ermenistan Azerbaycan paşinyan dağlık karabağ
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.