Paşinyan günah çıkardı! Ermenistan müttefiklerine hiç ihanet etmemiş!

Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan, ulusa sesleniş konuşmasında Rusya’ya karşı adeta günah çıkardı. Paşinyan,”Ermenistan Cumhuriyeti hiçbir zaman müttefik olarak yükümlülüklerinden vazgeçmemiş ve müttefiklerine ihanet etmemiştir.” dedi.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

MEVLÜT YÜKSEL/ÖZEL HABER

Azerbaycan Ordusuna Karabağ’da 25 gün dayanabilen Ermeni teröristler Erivan’a göç ediyor.

PAŞINYAN TV’DEN ERMENİLERE SESLENDİ

Karabağ’da bulunan Ermenilerle bir ilgilerinin olmadığını açıklayan Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan, televizyondan halkına bir konuşma yaptı. Paşinyan, ulusa sesleniş konuşmasında, daha önce Rusya Lideri Vladimir Putin’e tutuklama çıkarma ve ABD ile ortak tatbikata hiç değinmeden adeta günah çıkardı.

“MÜTTEFİKLERİMİZE HİÇ BİR ZAMAN İHANET ETMEDİK!”

Paşinyan konuşmasın da,”Ermenistan Cumhuriyeti hiçbir zaman müttefik olarak yükümlülüklerinden vazgeçmemiş ve müttefiklerine ihanet etmemiştir.Ancak olayların analizi, güvenlik sistemlerinin ve yıllardır güvendiğimiz müttefiklerin, kırılganlıklarımızı gösterme ve Ermeni halkının bağımsız bir devlete sahip olmasının imkansızlığını haklı çıkarma görevini üstlendiğini gösteriyor.”dedi.

“ERMENİSTAN’IN GELECEĞİ BANA BAĞLI!”

Paşinyan, Ermenilere seslenirken, Erivan’da ki aleyhine olan protestolara da değinmeden, halkın kendisini desteklemeleri gerektiğini ima etti. Paşinyan, ”Eğer başbakan olmasaydım, bir vatandaş olarak Ermenistan'ın bağımsızlığını savunma hareketine liderlik eden başbakanın peşine düşerdim, bunun kolay olmayacağını ama olacağını bilerek, çünkü Ermenistan'ın geleceği buna bağlı.Bunun için bir kişi var ve o kişi benim.Ermenistan'ın geleceği bir kişiye bağlı ve o kişi de sizsiniz. Ermenistan Cumhuriyeti vatandaşı bu bağımsızlık, egemenlik, demokrasi, mutluluk ve özgürlük mücadelesinde kazanacaktır.” şeklinde konuştu.

PAŞINYAN’A GÖRE, AZERBAYCAN ERMENİSTAN’A KARŞI ETKİSİZMİŞ!

Nikol Paşinyan’ın konuşmasında Ermeni halkına Azerbaycan ile gerçekleri söylemediği ifade edildi. Ermenistan Başbakanı Paşinyan konuşmasın devamında, ”Azerbaycan'ın son yıllarda Ermenistan'a yönelik saldırılarının, Ermenistan'ın dış güvenlik sistemlerinin ulusal çıkarlar ve güvenlik açısından etkisiz olduğu yönünde açık bir sonuca yol açtığını” söyledi. Paşinyan sözlerinin sonunda, ”Karabağ`daki ermenilerin güvenliklerinden ve yaşamlarından Azerbaycan ve Rusya Federasyonu'nun Dağlık Karabağ'daki barışı koruma birliklerine sorumlu olacaktır.”şeklinde konuştu. Paşinyan’ın bu sözlerinin Ermeniler arasında büyük tepki aldığı bildirildi.

Paşinyan günah çıkardı! Ermenistan müttefiklerine hiç ihanet etmemiş! ile ilgili etiketler Ermenistan Azerbaycan Nikol Paşinyan
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.