Paris’te ünlü kuyumcu mağazası soyuldu! 10 milyon euroluk mücevher çaldılar

Geçen Temmuz ayında 3 günde 2 kuyumcunun soyulduğu Paris'te bir soygun daha gerçekleştirildi. Dünyaca ünlü kuyumcu Bulgari mağazasından 10 milyon euro değerinde mücevher çalındı. 2 şüpheli gözaltına alındı, 1 şüpheli bacağından vuruldu, Diğerinin ise yakınlardaki bir otoparkta yakalandı.

Fransa’nın başkenti Paris’ten bir soygun haberi daha geldi. Silahlı soyguncular, dünyaca ünlü kuyumcu ve lüks ürün markası Bulgari mağazasından 10 milyon euro değerinde mücevheri çaldı.

Paris’te ünlü kuyumcu mağazası soyuldu! 10 milyon euroluk mücevher çaldılar

Emniyet yetkilileri, soyguncuların 10 milyon euro değerinde mücevheri çalarak, bir araba ve iki scooter ile kaçtığı aktarıldı. 2 şüphelinin gözaltına alındığı, bir şüphelinin bacağından vurularak, diğerinin ise kısa mesafede bulunan bir otoparkta yakalandığı açıklandı. Soyguncuların kullandığı araç ise terk edilmiş halde bulundu.

Paris’te ünlü kuyumcu mağazası soyuldu! 10 milyon euroluk mücevher çaldılar - Resim : 2

72 SAATTE 2 KUYUMCU SOYULMUŞTU

Geçtiğimiz temmuz ayında Paris'te 72 saat içinde iki kuyumcu soyulmuştu. 27 Temmuz’da Champs-Elysees yakınlarındaki bir Chaumet kuyumcusundan yaklaşık 2 milyon euro değerinde mücevher çalınmıştı. Chaumet soygunundan üç gün sonra ise şok cihazı ve göz yaşartıcı gaz taşıyan iki soyguncu, Dinh Van mağazasından 400 bin euro değerinde mücevher çalmıştı.

 

Paris’te ünlü kuyumcu mağazası soyuldu! 10 milyon euroluk mücevher çaldılar ile ilgili etiketler Paris Soygun Bulgari 10 milyon euroluk mücevher
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.