Paris’te öldürülenlerin kimliği belli oldu

Fransa’nın başkenti Paris’te ırkçı bir Fransız tarafından öldürülen 3 kişiden 2’sinin PKK terör örgütü sempatizanı olduğu ortaya çıktı.

Fransa’nın en kalabalık şehirlerinden biri olan Paris’te 69 yaşındaki ırkçı bir Fransızın rastgele silahını ateşlemesi sonrasında ölen 3 kişiden 2’sinin kimliği belirlendi.

Paris’te öldürülenlerin kimliği belli oldu

Örgüte yakın hesaplar öldürülen sempatizanın fotoğrafını paylaştı. 

Yetkililerin yaptığı açıklamaya göre 1’i ağır 3 kişinin de yaralandığı olayda öldürülenlerden birinin Evin Goyi kod adlı PKK terör örgütü destekçisi olduğu öğrenildi. 

Saldırganın kurşunlarının hedefi olan bir diğer kişinin ise Mir Perwer isimli terör örgütü sempatizanı olduğu belirlendi.

Paris’te öldürülenlerin kimliği belli oldu - Resim : 2

Öldürülen kişilerin terör örgütü destekçilerinden olduğunun anlaşılmasıyla kentte taşkınlık çıkararak Fransa polisine taş ve sopalarla saldıran güruhun öfkesinin sebebi de belli oldu.

Paris’te öldürülenlerin kimliği belli oldu ile ilgili etiketler PKK terör Fransa Paris
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.