Paris'te alarm! Silahlı sürücü öldü, araç patladı...

Fransa'nın başkenti Paris'in ünlü Şanzelize Bulvarı'nda bir sivil aracın polis aracına hızlı bir şekilde çarptıktan sonra alev aldı. Kısa süre sonra infilak eden aracın içindeki sürücünün silahlı olduğu ifade edildi. Bilinçsiz bir şekilde yerde yatan sürücünün polis tarafından gözaltına alındığı ifade edildi. Olay nedeniyle civardaki metro istasyonları kapatılırken, Elysee Sarayı'nın önündeki güvenlik önlemleri artırıldı. AFP, güvenlik yetkililerinin sürücünün 'büyük ihtimalle' ölü olduğunu açıkladığını duyurdu

Fransa'nın başkenti Paris'in ünlü Şanzelize Bulvarı'nda bir sivil aracın polis aracına hızlı bir şekilde çarptıktan sonra alev aldı. Kısa süre sonra infilak eden aracın içindeki sürücünün silahlı olduğu ifade edildi.

son-dakika-paris-te-bir-arac-yaniyor-baskanlik-sarayi-kapatildi--9345018

Bilinçsiz bir şekilde yerde yatan sürücünün polis tarafından gözaltına alındığı ifade edildi. Olay nedeniyle civardaki metro istasyonları kapatılırken, Elysee Sarayı'nın önündeki güvenlik önlemleri artırıldı. AFP, güvenlik yetkililerinin sürücünün 'büyük ihtimalle' ölü olduğunu açıkladığını duyurdu
son-dakika-paris-te-bir-arac-yaniyor-baskanlik-sarayi-kapatildi--9345016

EL BOMBALARI, KALAŞNİKOF VE GAZ ŞİŞELERİ BULUNDU

Güvenlik ekipleri, aracın içinde kalaknikof, gaz bombaları ve gaz şişeleri bulunduğunu açıkladı.

Terörle mücadele ekiplerinin olayla ilgili soruşturma başlattıkları ifade edildi.

son-dakika-paris-te-bir-arac-yaniyor-baskanlik-sarayi-kapatildi--9345066

Habere göre, kazanın ardından polis aracına çarpan araç alev aldı. Paris'te gerçekleşen olayda sürücünün bilinçsiz bir şekilde yerde yattığı ifade edildi. Polis, olayın kaza mı, yoksa bilinçli olarak gerçekleştirilen bir eylem mi olduğunu belirtmedi.

SALDIRI DALGASI 2012'DE BAŞLADI

Fransa, 2012 yılından bu yana terör saldırılarının hedefinde ancak asıl saldırı dalgası 2015 yılında ülkeyi sarstı. Mizah dergisi Charlie Hebdo'ya yapılan baskın ve bir süpermarkete gerçekleşen saldırıyla başlayan terörde bugüne kadar 230'u aşkın insan can verdi. Ülkede ilan edilen Olağanüstü Hal 15 Temmuz'da sona erecek.

Paris'te alarm! Silahlı sürücü öldü, araç patladı... ile ilgili etiketler Fransa Paris terör alarmı
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.