Paris Saint-Germain Başkanı Kylian Mbappe'ye rest çekti!

Paris Saint-Germain Başkanı Nasser Al Khelaifi, takımdan ayrılmak isteyen Kylian Mbappe'ye rest çekti. Khelaifi, Fransız yıldızın takımda kalması için sözleşme uzatması gerektiğini söyledi.

Paris Saint-Germain, Christophier Galtier'in yerine Luis Enrique'nin getirildiğini açıkladı. İspanyol çalıştırıcı ile 2 yıllık sözleşme imzalandı.

Fransız ekibi, Enrique için imza töreni düzenledi ve başkan Nasser Al Khelaifi de imza törenine katıldı. Al Khelaifi, kulüpten ayrılmak isteyen Kylian Mbappe hakkında konuştu ve yıldız oyuncuya rest çekti.

Real Madrid ile anılan Mbappe hakkında konuşan Nasser Al Khelaifi, "Dünyanın en iyi oyuncusu takımdan bedava ayrılamaz. Gitmek istediğini gördüğümde şok oldum. Onun kalmasını istiyoruz. 2 hafta içinde karar vermek zorunda, 2 haftayı geçemez. Kimse kulüpten büyük değil" dedi.

Paris Saint-Germain Başkanı Kylian Mbappe'ye rest çekti! ile ilgili etiketler Paris Saint-Germain Kylian Mbappe Real Madrid Transfer
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.