Paris Hilton taşıyıcı anne yöntemiyle bebek sahibi oldu

Hilton otellerinin varisi Paris Hilton, 2021 yılının Şubat ayında nişanlandığı iş insanı Carter Reum ile Kasım ayında da evlenmişti. Çift üç gün süren görkemli düğünleriyle adından söz ettirmişti. Şarkıcı, oyuncu, manken, moda tasarımcısı ünvanlarına sahip olan Paris Hilton, taşıyıcı anne yöntemiyle bebek sahibi olduğunu açıkladı.

Hilton Otellerinin varisi, 41 yaşındaki sosyetik isim Paris Hilton ile 2021 yılında hayatını birleştirdiği Carter Reum'un bir erkek çocukları dünyaya geldi.

Daha önce 3 kez nişanlanan Paris Hilton aradığı mutluluğu iş insanı Carter Reum'da bulmuştu. Aynı yaştaki çift 2021'in Kasım ayında muhteşem bir düğünle evlenmişti. İkilinin düğünü, Hilton’un dedesi Barron’un Los Angeles’taki Bel Air semtinde bulunan malikanesinde gerçekleşmişti. Daha önce tüp bebek tedavisi gördüğünü ve annelik hayali kurduğunu açıklayan Hilton, taşıyıcı bir anne aracılığıyla bebek sahibi olduğunu duyurdu.


ANNE OLDUĞUNU SOSYAL MEDYADAN DUYURDU

Müjdeli haberi 28 milyona yakın takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından paylaşan Paris Hilton, bebeğin başparmağını tutarken çekilmiş yakın plan bir fotoğrafını yayınladı. Paris Hilton gönderisine, "Anne olmak her zaman hayalim olmuştur ve Carter ile birbirimizi bulduğumuz için çok mutluyum" notunu düştü. Hilton, "Ailemizi birlikte kuracağımız için çok heyecanlıyız ve kalbimiz oğlumuz için sevgiyle dolup taşıyor." ifadelerini kullandı. Hilton'un bu paylaşımına aralarında ünlü isimlerin de olduğu çok sayıda takipçisinden tebrik mesajları yağdı. 

Paris Hilton

TÜP BEBEK TEDAVİSİ GÖRDÜĞÜNÜ AÇIKLAMIŞTI


Bir zamanlar özel hayatıyla gündemden düşmeyen Paris Hilton'un annesi Kathy Hilton, kızının hamile kalabilmek ve çocuk sahibi olabilmek için çok uğraştığını söylemiş ancak bunu başaramadığını iddia etmişti.

Hilton daha önce yaptığı bir diğer açıklamada ise, "Kocamla birlikte evliliğimizin ilk zamanlarının keyfini çıkarmak istedik. Tüp bebek tedavisi yolculuğumuza devam ediyoruz. Şanslıyız ki biz çok sayıda embriyoya sahibiz. Aile olmayı dört gözle bekliyoruz" demişti.

Paris Hilton, tüp bebek tedavisiyle ilgili, "Bu tedavi sayesinde istersem ikizlerim olmasını da tercih edebiliyorum. Aslında bu konu hakkında pek bilgim yoktu ama Kim Kardashian, ikizlerimin olabileceğini söyledi. Bana bu tavsiyeyi verdiği ve beni doktoruyla tanıştırdığı için çok mutluyum" ifadelerini kullanmıştı.

PARİS HİLTON

 

 

 


Paris Hilton taşıyıcı anne yöntemiyle bebek sahibi oldu ile ilgili etiketler Tüp Bebek Taşıyıcı Anne Carter Reum Paris Hilton
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.