Paris Hilton, Filistin'e destek mesajını sildi

Amerikalı model Paris Hilton, "Dayanamıyorum, sadece 10 yaşındayım" diyen Nadeen Abdul Latif'in videosunu paylaşarak, İsrail'in Doğu Kudüs ve Gazze'deki saldırılarına sosyal medyadan tepki gösterdi. Ancak Hilton kısa bir süre sonra o mesajı sildi ya da silmek zorunda kaldı.

Amerikalı ünlü model Paris Hilton, İsrail'in Doğu Kudüs ve Gazze'deki saldırılarına tepki gösterdi.

Ünlü model Twitter hesabında, "Dayanamıyorum, sadece 10 yaşındayım" diyen Nadeen Abdul Latif'in videosunu paylaşarak, "Bu benim yüreğimi acıtıyor. Hiç kimse korkuyla yaşamak zorunda kalmamalı. Kalbim bu küçük kız ve onun gibi bütün çocukların yanında." ifadelerini kullandı.

Dünyanın daha iyi bir yer olabilmesi için barış duaları ettiğini söyleyen Hilton, "İsrail, bölge 'tamamen sessiz' olana kadar Gazze saldırılarını durdurmayacağına ant içti" haberini de paylaşarak, "Bu çok kalp kırıcı. Bunun durması lazım!" yorumunda bulundu. Paylaşımında "soykırımı durdurun" etiketini kullanan Hilton, kısa süre içinde o mesajını sildi.

Paris Hilton, Filistin'e destek mesajını sildi

Paris Hilton, Filistin'e destek mesajını sildi ile ilgili etiketler Paris Hilton Filistin Gazze israil saldırıları nadeen abdul latif
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.