Paris Hilton cinsel içerikli video pişmanlığı!

Paris Hilton'un yıllar önce internette yayınlanan videosu ile ilgili ilk defa konuştu. Herkes sosyetik güzelin yaptığı açıklamayı merak ediyor. Yıllar önce yayınlanan videonun açıklaması hakkında Hilton'un neler söylendiği araştırılıyor. İşte Paris Hilton'dan cinsel içerikli video açıklaması! Detaylar haberimizde...

Paris Hilton'dan cinsel içerikli viedeo için açıklamasında neler söyledi? ABD'li sosyetik güzel Paris Hilton, 2001 yılında o dönem sevgilisi olan poker oyuncusu Rick Salomon ile olan yaşadığı cinsel birlikteliğin görüntülerinin satılması hakkında konuştu. Hilton'un açıklaması merak ediliyor. İşte Paris Hilton'dan cinsel içerikli video açıklaması! Merak edilen detaylar haberimizde...

 Paris Hilton cinsel içerikli video pişmanlığı!

Yıllar önce internette yayınlanan cinsel içerikli videosu hakkında ilk kez konuşan Paris Hilton, "Videonun haklarının satıldığını öğrendiğimde kendimi tecavüze uğramışım gibi hissetmiştim" dedi.

ABD'li sosyetik güzel Paris Hilton, 2001 yılında o dönem sevgilisi olan poker oyuncusu Rick Salomon ile olan yaşadığı cinsel birlikteliğin görüntülerinin satılması hakkında konuştu.

YANKILARI DEVAM EDİYOR

Paris Hilton'un 2004 yılında internette yayınlanan, eski sevgilisi Rick Salomon ile cinsel ilişki videosunun yankıları hala devam ediyor.


"TECAVÜZE UĞRAMIŞ GİBİ HİSSETTİM"

Habertürk Gazetesi'nde yer alan habere göre; zaman zaman bunun üzerine pişmanlığını dile getiren 37 yaşındaki sosyetik güzel, "Onun bu videonun haklarını sattığını öğrendiğimde kendimi tecavüze uğramışım gibi hissetmiştim" dedi.

BÜYÜK YANKI UYANDIRMIŞTI

Video, çift ayrıldıktan sonra "One Night in Paris" (Paris'te Bir Gece) ismiyle satılmış ve büyük yankı uyandırmıştı


PARİS HİLTON KİMDİR?

Paris Hilton, 1981 doğumlu Amerikalı model, şarkıcı, aktris ve yazar. Aynı zamanda Hilton Oteller Zincirinin ve babası Richard Hilton'ın emlak krallığının varisi olan ve eski erkek arkadaşı Rick Solomon tarafından çekilen seks kasedinin basına sızmasının ardından, dünyaca üne kavuşan, modellik ve oyunculuk yapmaya başlayan Paris Hilton, ağustos 2006''da ilk albümü Paris'i çıkardı.


ROL ALDIĞI YAPIMLAR

The Hottie and the Nottie (2008)
Pledge This! (2006) - Victoria English
Bottom's Up (2006) - Lisa Mancini
House of Wax (Mumya Evi)(2005) - Paige Edwards
American Dreams - Barbara Eden (1 bölüm, 2005)
1 Night in Paris (2004)
Veronica Mars - Catilin Ford (1 bölüm, 2004)
The Hillz (2004) - Heather Smith
Raising Helen (2004) - Amber
The O.C. - Kate (1 bölüm, 2004)
George Lopez - Ashley (1 bölüm, 2004)
Las Vegas - Madison (1 bölüm, 2004)
The Cat in the Hat (2003)
Wonderland (2003) - Barbie
L.A. Knights (2003) - Sadie
QIK2JDG (2002) - Model
Nine Lives (2005) - Jo
Sweetie Pie (2000)
Wishman (1991) - Plajdaki kız
SuperNatural 2009
Repo! The Genetic Opera (2008) - Amber Sweet

 

 

 

Paris Hilton cinsel içerikli video pişmanlığı! ile ilgili etiketler Paris Hilton video cinsel içerikli Açıklama
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.