Paris Hilton'un çıplak fotoğrafları çalındı!

Dünyaca ünlü sosyetik güzel Paris Hilton'un müstehcen fotoğrafları kadın olduğu belirlenen bir hacker'ın eline geçti. Saldırganın, Hilton'un hesaplarını kırarak 100 bini aşkın dolarını ve müstehcen fotoğraflarını ele geçirdiği bildirildi. Detaylar haberimizde...


ABD'li model, oyuncu ve şarkıcı Paris Hilton, bilgisayar korsanı bir kadının kurbanı oldu. Saldırganın, Hilton'un hesaplarını kırarak 100 bini aşkın dolarını ve müstehcen fotoğraflarını ele geçirdiği bildirildi. Paris Hilton'un müstehcen fotoğraflarının yayınlanıp yayınlanmadığı merak ediliyor. Merak edilen detaylar haberimizde...

Paris Hilton'un çıplak fotoğrafları çalındı!


İKİ YILDIR TAKİP EDİYORMUŞ

TMZ sitesinin yayınladığı haberde siber saldırganın, Hilton otellerinin varisi olan model ve aktris Paris Hilton'u 2015-2017 döneminde takip ettiği ve ABD'li yıldızın banka hesaplarına ve iCloud hesabına ulaşmayı başardığı belirtildi.

Paris Hilton'un çıplak fotoğrafları çalındı! - Resim : 2


BİR GECEDE 40 BİN DOLAR HARCADI

Habere göre saldırgan, 2015'te yeni yıl partisi için Hollywood Roosevelt Hotel'de oda rezervasyonu yaptırırken Hilton'un kredi kartlarındaki verileri kullandı. Olayı soruşturan yetkililerin verdiği bilgiye göre bilgisayar korsanı sadece o gece yaklaşık 40 bin dolar harcadı.

YARDIMCISINDAN PARA İSTEMİŞ

Saldırganın ayrıca Hilton'un yardımcılarından birine e-posta yoluyla mesaj göndererek hesabına 80 bin dolar aktarmasını istediği kaydedildi. Korsanın Paris Hilton'a ait müstehcen fotoğrafları da ele geçirdiği, fakat onlarla ne yaptığı konusunda bilgi olmadığı öğrenildi.

Paris Hilton'un çıplak fotoğrafları çalındı! - Resim : 3

PARİS HİLTON KİMDİR?

Paris Hilton, 1981 doğumlu Amerikalı model, şarkıcı, aktris ve yazar. Aynı zamanda Hilton Oteller Zincirinin ve babası Richard Hilton'ın emlak krallığının varisi olan ve eski erkek arkadaşı Rick Solomon tarafından çekilen seks kasedinin basına sızmasının ardından, dünyaca üne kavuşan, modellik ve oyunculuk yapmaya başlayan Paris Hilton, ağustos 2006''da ilk albümü Paris'i çıkardı.


ROL ALDIĞI YAPIMLAR

The Hottie and the Nottie (2008)
Pledge This! (2006) - Victoria English
Bottom's Up (2006) - Lisa Mancini
House of Wax (Mumya Evi)(2005) - Paige Edwards
American Dreams - Barbara Eden (1 bölüm, 2005)
1 Night in Paris (2004)
Veronica Mars - Catilin Ford (1 bölüm, 2004)
The Hillz (2004) - Heather Smith
Raising Helen (2004) - Amber
The O.C. - Kate (1 bölüm, 2004)
George Lopez - Ashley (1 bölüm, 2004)
Las Vegas - Madison (1 bölüm, 2004)
The Cat in the Hat (2003)
Wonderland (2003) - Barbie
L.A. Knights (2003) - Sadie
QIK2JDG (2002) - Model
Nine Lives (2005) - Jo
Sweetie Pie (2000)
Wishman (1991) - Plajdaki kız
SuperNatural 2009
Repo! The Genetic Opera (2008) - Amber Sweet

 

 

Paris Hilton'un çıplak fotoğrafları çalındı! ile ilgili etiketler Paris Hilton fotoğraf müstehcen
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.