Paribu güvenilir mi? Yasal mı? Paribu CEO'su kimdir?

Paribu, Türkiye'de kripto para alım satımı yapılabilen bir platformdur. En yüksek hacimli kripto para borsalarından olan ve 7/24 alım satımın yapılabildiği kripto para borsası Paribu güvenilir mi? Paribu CEO'su kimdir?

Son zamanlarda sıklıkla adından söz ettiren ve kripto para borsaları içinde en yüksek hacime sahip olan Paribu güvenilir mi? Paribu ne zaman kurulmuştur? Kripto para alım satım işlemlerine ilgi duyanlar, Paribu'nun öz kaynaklarını, aktif kullanıcı sayısını haberimizde bulabilir.

PARİBU GÜVENİLİR Mİ?

Paribu, Türkiye’nin en yüksek hacimli hacimli dijital varlık işlem platformudur. Hızlı ve tümüyle güvenli olarak Bitcoin (BTC) olmak üzere birçok kripto para için alım satım işlemine aracılık eden Paribu, 14 Şubat 2017’de kullanıma açılmıştır. Paribu’nun CEO’su Yasin Oral’dır. Paribu, Türk Lirası ile kripto para alış veya satış işlemleri yapılabilen bir kripto para borsasıdır.

Kullanıcılar, Paribu üzerinde hızlı, kolay ve güvenli bir şekilde 7 gün 24 saat kripto para işlemleri yapabiliyor, Türk Lirası çekme ve yatırma işlemlerini gerçekleştirebiliyorlar.

249.750,00 TL - Bitcoin) Yarının dünyası bu. Paribu

12 milyon TL ödenmiş sermayesi, 120 bini aktif toplam 600 bin kullanıcısıyla Türkiye’nin lider kripto para borsası konumunda olan Paribu, günlük ortalama 6.500 web sitesi tekil ziyaretçisi ve ayda yaklaşık 8.000 destek talebi ve 800 çağrıya ortalama 7.3 dakikada çözüm sunuyor olması bakımından son derece popülerdir.

PARİBU YASAL MI?

Paribu, Türkiye’de tümüyle yasal olarak faaliyet göstermektedir. Yetkili mercilerden gerekli izinler alınarak açılmıştır. Ayrıca sitenin SSL güvenlik sertifikası bulunmaktadır. Sahip olduğu güvenlik sertifikası sayesinde kart bilgileriniz ve kripto paralarınızın çalınma ihtimali son derece düşüktür. Borsa yetkili merciilerden tüm izinleri almıştır. Borsa üzerinden listelenen kripto paraların fiyatlarını anlık olarak takip edebilirsiniz.

Paribu güvenilir mi? Yasal mı? Paribu CEO'su kimdir? ile ilgili etiketler Bitcoin paribu güvenilir mi
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.